Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

Blogs

Wil je lekker rondstruinen op onze site? Hieronder vind je al onze blogs in volgorde van publicatie. Zoek je liever binnen een bepaalde categorie, klik dan op een van onderstaande knoppen.

  • Alle onderwerpen
  • Entertainment
  • Eten & Drinken
  • Gadgets & Producten
  • Locaties
  • Organisatie
Sneller badge printen
Gadgets & Producten

Innovatie badge printer neemt frustratie weg bij bezoekers

Je wilt voorkomen dat je evenement start met een rij bij het ontvangst. Met deze innovatieve badge printer regelen bezoekers hun badge zelf en kunnen ze snel aan de koffie.

Lees verder
Locaties Utrecht Centrum
Locaties

Vlog: locaties spotten in het centrum van Utrecht

Wij mochten mee met de 10e editie van de Locatietour. In het centrum van Utrecht bezochten we 7 bijzondere eventlocaties.

Lees verder
Netwerkspel met diepgang
Entertainment

Netwerkspel met diepgang

Netwerkspellen hebben als doel om mensen met elkaar kennis te laten maken. Met Go.Chat.Connect leren ze elkaar niet alleen écht goed kennen, ze leren ook iets voor langere termijn.

Lees verder
Een goede eventbeleving door emotie
Organisatie

Podcast: een goede beleving door emoties

In deze podcast praat ik met filosoof Paul Smit over het belang van emotie op evenementen en hoe we evenementen kunnen verbeteren.

Lees verder
Mobiele piano bar
Entertainment

Mobiele piano bar: mooi en compact

Je hebt beperkte ruimte voor een borrel, maar je wilt er toch wat speciaals van maken. Met The Piano Bar heb je live muziek en een mooie bar!

Lees verder
case videomarketing
Organisatie

Case: een superconcept met een videobooth

Tijdens International Kissing Day kon je met je partner een echte filmkus vastleggen dankzij een ronddraaiende camera. Een mooi concept wat je hopelijk inspireert.

Lees verder
Tijd voor iets nieuws: verbeter je congres
Organisatie

Elk jaar hetzelfde liedje

Er zijn congressen die jaar op jaar praktisch hetzelfde zijn. Alleen de keynotesprekers wisselen en de locatie. Hoe til je je congres naar een hoger niveau?

Lees verder
Verlichtte DJ brommobiel
Entertainment

Mobiele DJ booth als visueel spektakel

Er zijn veel soorten mobiele DJ booths. Wij schrijven over de pareltjes en dit is er een van. De booth komt opdoemen uit het donker en is een visueel spektakel.

Lees verder
Gasten op hun gemak
Organisatie

Hoe laat je je gasten zich op hun gemak voelen?

Een evenement heeft altijd een doel. De kans dat dat doel behaald wordt, neemt toe als je gasten zich op hun gemak voelen. Daarom is het belangrijk daar aandacht aan te geven. In dit blog lees je hoe je dat kunt doen.

Lees verder