Diensten

Je kunt bij EventGoodies terecht als eventplanner en als eventleverancier. Met onze achtergrond in eventmarketing, eventorganisatie en content kunnen we jou helpen jouw evenement of de promotie van jouw evenement of bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Hieronder lees je de mogelijkheden.

Adverteren
Ben je een leverancier en wil je zakelijke eventplanners bereiken? Download ons mediakit en bekijk de mogelijkheden voor een samenwerking.

Event content
Hulp nodig met de content creatie en promotie rondom jouw evenement? Wij kunnen helpen met jouw doelgroep enthousiast maken door middel van waardevolle content. 

Event Design
Wil je voor jouw evenement ideeën die echt gedragsverandering bij jouw deelnemers veroorzaken? We helpen je graag met een event design.

Adverteren
Ben je een leverancier en wil je zakelijke eventplanners bereiken? Bekijk de mogelijkheden voor een samenwerking of download ons mediakit.

Content voor evenementen
Hulp nodig met de content creatie en promotie rondom jouw evenement? Wij kunnen helpen met jouw doelgroep enthousiast maken door middel van waardevolle content

Event Design
Wil je voor jouw evenement ideeën die echt gedragsverandering bij jouw deelnemers veroorzaken? We helpen je graag met het ontwerp van je evenement.