Diensten

Je kunt bij EventGoodies terecht als eventplanner en als eventleverancier. Met onze achtergrond in eventmarketing, eventorganisatie en content kunnen we jou helpen jouw evenement of de promotie van jouw evenement of bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Hieronder lees je de mogelijkheden.

Gesponsorde content
Ben je een leverancier met zakelijke eventplanners als doelgroep? En heb je interesse in gesponsorde content op onze site? Of wil je dat we meedenken over hoe je jouw doelgroep via ons het beste kunt bereiken? 

Download ons mediakit en bekijk de mogelijkheden voor een samenwerking.

Content voor evenementen
Hulp nodig met de content creatie en promotie rondom jouw evenement? Wij kunnen helpen met jouw doelgroep enthousiast maken door middel van waardevolle content. Denk aan blogs en video’s, voor de website, nieuwsbrief en social media.

Vraag een gratis, telefonisch intakegesprek aan.

Strategisch ontwerp event
Ben je ambitieus en wil je je evenement naar een hoger plan tillen? Wij helpen je om met een team de doelen en aanpak helder te krijgen.

We gaan aan de slag met Event Design. Je krijgt een heldere briefing met de belangrijkste boodschap en onderdelen voor het evenement.

Ontvang de blogs in je mailbox

Wil je wekelijks de blogs in je mailbox ontvangen? Superhandig, want je ziet in één overzicht waar we over geschreven hebben.

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag voor lunchtijd onze Weekly Digest.