Adverteren en samenwerkingen

Wil je weten wat voor mogelijkheden er zijn om een bericht op de site te laten plaatsen of een product of dienst onder de aandacht te brengen bij onze achterban?

Je kunt ons zien als een micro-influencer. Bij ons krijg je geen massabereik, maar wel relevant bereik. Wij kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit. Over het algemeen hebben wij hierdoor een grotere impact op interactie en (aankoop)gedrag. Voor een relatief laag bedrag, kun je via ons niche-platform zakelijke eventplanners bereiken. Wij zitten namelijk in het hart van deze doelgroep.

0
Bezoekers per maand
0
Social media volgers
0
Domain Authority
0
Nieuwsbrieflezers

Download onze mediakit (PDF) voor meer statistieken en informatie over ons en onze lezers. Neem contact met ons op als je vragen hebt of een voorstel op maat wilt.

Samenwerkingsmogelijkheden

Voor leveranciers
EventGoodies richt zich vooral op (unieke, nieuwe) producten. Producten waar bezoekers van een evenement een glimlach op hun gezicht van krijgen. Zoals eye catchers, maar ook unieke belevingen. Heb jij een nieuw product gelanceerd dat je onder de aandacht wilt brengen? Wij denken graag met je mee hoe je dit op ons platform (en daarbuiten!) kan doen.

Voor locaties
Heb jij een (nieuwe) locatie met hele bijzondere features? We schrijven niet over elke locatie, maar wel degene die echt iets unieks heeft wat bijna een ‘goodie’ op zichzelf is. Ook kunnen we langskomen voor een vlog, zodat eventplanners een beter beeld krijgen van een locatie.

Voor bureau’s
Heb jij een evenement georganiseerd waar je iets unieks hebt ingezet? Bijzondere aankleding, een uniek concept of een slimme manier om bijvoorbeeld rijen te voorkomen? En wil je laten zien hoe creatief en vernieuwend jullie bureau is? Wij schrijven graag over inspirerende cases!

Voor evenementen en beurzen
We bezoeken ook evenementen en beurzen waar iets bijzonders gebeurt en eventplanners inspireert. Is jouw evenement of beurs een waar we veel inspiratie kunnen vinden? Dan maken wij er wellicht een vlog over. Eventueel kunnen we ook een vlog maken voor je eigen kanalen.

Meer reviews vind je op MeetingReview.

Meer weten? 

Enthousiast geworden? Of heb je nog vragen over hoe wij je kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op.