Strategisch ontwerp event

Ben je ambitieus en wil je je evenement naar een hoger plan tillen? Of sta je op het punt een nieuwe evenement op de markt te zetten? En wil je:

  • een programma voor je evenement die mensen echt in beweging brengt?
  • echt weten wat je bezoekers interessant vinden?
  • een strategische briefing van je evenement?
  • meer enthousiaste reacties en aanmeldingen?
  • een enthousiast team die met de neuzen dezelfde kant op staan?
Wij helpen je graag om jouw doelen te bereiken.

Een evenement is meer dan ‘leuk’

Als je investeert in een evenement, dan doe je dat natuurlijk met een bepaald doel. Niet alleen maar een leuk evenement organiseren, waar mensen het gezellig hebben gehad.

Een sterk evenement verandert het gedrag van de bezoekers. Dus in plaats van zomaar keuzes te maken over de goodies, aankleding en sprekers, kies je de ideeën uit die helpen om de gedragsverandering teweeg te brengen. 

Wat wil je dat bezoekers na jouw evenement gaan doen met de verkregen informatie of netwerk?

Strategische keuzes maken

Met onze Event Design-sessie helpen we je om goed na te denken over het programma van je evenement. Aan het eind van de sessie heb je een beter beeld van de doelgroep, is de strategie in kaart gebracht en heb je in grote lijnen een passen programma samengesteld.

Je doet dit proces samen met je team, baas of opdrachtgever vóór je begint met de praktische uitvoering van het evenement. Door met je team aan de slag te gaan, zorg je dat je op één lijn staat. Zo voorkom je dat je vlak voor het evenement nog discussies hebt over de invulling. 

?

 

Meer reviews vind je op MeetingReview.

Meer weten?

Samira Salman is Certified Event Designer en begeleid jouw team graag door het Event Design proces. Het Event Design kunnen we in 1 dag doen of verspreiden over 2 sessies. Naast de begeleiding van de sessies krijg je naderhand een korte samenvatting van de stakeholders en het Event Design op video en in een PDF. Zo kun je het altijd nog eens rustig teruglezen of gebruiken voor vervolgsessies met het team.

Wil je meer weten hierover? Stuur ons dan een bericht. Dan ontvang je, uiteraard geheel vrijblijvend, informatie hierover.

Ontvang de blogs in je mailbox

Wil je wekelijks de blogs in je mailbox ontvangen? Superhandig, want je ziet in één overzicht waar we over geschreven hebben.

Schrijf je in en ontvang elke vrijdag voor lunchtijd onze Weekly Digest.