Samenwerken met EventGoodies
Samenwerken met EventGoodies

Samenwerken

Wij houden van samenwerken, want dat versterkt! In welke vorm we samenwerken verschilt per type bedrijf of opdracht. Op deze pagina vind je de mogelijkheden.

Wil jij graag een terugblik van jouw evenement? Dat kan! We maken blogs en vlogs die andere eventplanners inspireren. Dus als jouw evenement of beurs vernieuwend en inspirerend is, dan kunnen wij langskomen. De content die we voor je maken kun je delen met je eigen achterban. We maken hiervoor altijd een voorstel op maat, dus als je hierin interesse hebt, vul dan het contactformulier in. Deze vind je onderaan de pagina.

Als onze achterban (eventplanners) niet interessant voor jou is, maar je vindt onze stijl wel leuk, dan kunnen we een blog of vlog maken voor eigen gebruik.

EventGoodies richt zich op unieke en het liefst nieuwe producten. Alles wat de eventbeleving vergroot. Of het nou een innovatieve gadget is, een unieke act of een bijzondere eyecatcher. Heb jij een nieuw product gelanceerd dat je onder de aandacht wilt brengen? Wij denken graag met je mee hoe je dit op ons platform (en daarbuiten!) kan doen. Op onze pagina Adverteren vind je een mediakit met de prijzen.

Heb jij een evenement georganiseerd waar je iets unieks hebt ingezet? Bijzondere aankleding, een uniek concept of een slimme manier om bijvoorbeeld rijen te voorkomen? En wil je laten zien hoe creatief en vernieuwend jullie bureau is? Wij schrijven graag over inspirerende cases! Nog liever komen we langs om een blog, vlog of Instagram Stories te maken. Vul onderstaand contactformulier in, dan bespreken we graag welke aanpak het beste bij jullie past.

Heb jij een (nieuwe) locatie met hele bijzondere features? We schrijven niet over elke locatie, maar wel degene die echt iets unieks heeft wat bijna een ‘goodie’ op zichzelf is. Een locatie die een belevenis is, bijvoorbeeld door de inrichting. Ook kunnen we langskomen voor een vlog, zodat eventplanners een beter beeld krijgen van een locatie. Vul onderstaand formulier in en we bespreken graag de opties met je!

Referenties

Meer reviews vind je op MeetingReview.

Voorbeelden van eerdere samenwerkingen

Neem contact op

Interesse in een samenwerking of heb je nog vragen erover? Neem vrijblijvend contact met ons op.