Herbruikbare lunchzak die je lunch vershoudt

De brown paper bag is een typisch zakje waar je je take away lunch in mee kan nemen. Deze versie is stevig, herbruikbaar en is geïsoleerd.

Een weggever hoeft niet altijd in een cadeauverpakking te zitten. Ik vind het altijd leuk als het direct inzetbaar is. Dat kan met deze herbruikbare lunchzak van Luckies.

Origineel en duurzaam

Deel je lunchpakketjes uit tijdens je evenement? Je kunt de lekkernijen in een wegwerpzakje doen, maar erg duurzaam is dat niet. Deze zak is dat wel en na gebruik kunnen mensen het gewoon vaker blijven gebruiken. Hoe leuk is dat?

Het lijkt alsof het papier is, maar het is van het materiaal Tyvek. Je hebt het misschien wel eens eerder gezien. Je hebt ook portemonnees en notitieboekjes ervan. Het heeft een papier-look, maar je voelt dat het steviger is. In tegenstelling tot gewoon papier, kan dit tegen een spatje. Het scheurt ook niet zomaar.

Aan de binnenzijde zit er een isolatielaag. Zo houd je warme hapjes warm of koude drankjes gekoeld.

Met een leuke tekst erop dat verwijst naar jouw evenement, blijven mensen nog altijd aan je denken!

Deze pagina bevat een affiliatelink. Dit betekent dat ik een klein percentage krijg als jij iets aanschaft. Geen zorgen, jij betaalt geen cent meer!

Plaats een reactie