Opvallen met je merk? Bestel bedrukte groente en fruit

De laatste tijd schreven we over snoepgoed die je kunt laten bedrukken. Als je liever iets gezonders uitdeelt; kies dan voor bedrukte groente en fruit!

Een van mijn eerste blogs op EventGoodies ging over bedrukte appels. Onlangs kwam ik er achter dat je ook ander fruit en groenten kan bedrukken, zoals:

 • kiwi’s,
 • bananen,
 • mango’s,
 • komkommers
 • paprika’s
 • en hete pepers!

Laat het verpakken in een mooie krat of mand, en je hebt iets leuks om weg te geven op de stand.

Leg een link met jouw bedrijf

We schrijven het vaker, ook hier geldt weer: probeer een logische link te leggen met jouw bedrijf, product of dienst. Hendrick’s Gin deed dat mooi. In hun drankje kun je een schijfje komkommer toevoegen en dan is het logisch om voor een bedrukte komkommer te kiezen.

Kijk voor meer informatie op bedrukt-fruit.nl.

Probeer het zelf uit!

Wil je zien hoe de bedrukking van een logo eruit ziet? Je kunt een krat met 100 groene appels winnen met je eigen logo! Jouw logo wordt in het wit bedrukt.

Het enige wat je hoeft te doen is uiterlijk 5 november 2017 hieronder een berichtje achter te laten (met het e-mailadres waar je op bereikbaar bent). Laat weten waarom jij vindt dat je de appels moet winnen en op welk evenement je zou willen uitdelen. Wij selecteren op 6 november de winnaar.

P.s. Als je hebt gewonnen, reageer dan binnen twee dagen op de mail, anders kiezen we een andere winnaar.

Update

Dit is het resultaat van de winactie!

15 gedachten over “Opvallen met je merk? Bestel bedrukte groente en fruit”

 1. hi,

  De afgelopen maanden is er met man en macht gewerkt om onze kantoren en eventlocatie te Weerselo in een nieuw jasje te steken. De verbouwing is bijna klaar, de appels kunnen ons net dat beetje laatste energie geven. Event Creators is weer helemaal fris en ‘fruit’ig! Gezondheid en vitaliteit staan bij ons hoog in het vaandel!

 2. Deze gezonde snack zou prima aansluiten bij het evenement speciaal georganiseerd voor de vrouw, een verwendag die het evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid in stand houdt.

 3. Wat een gaaf en apart iets!
  Wij van Babs oppasservice organiseren binnenkort weer een event voor alle kinderen inclusief picknick lunch.

  Niets is beter en gezonder dan een appel mee geven aan alle kinderen!
  En dan is het helemaal tof om ons logo er op te hebben staan!

  Zeker leuk promotie materiaal voor andere keren ook!
  Wij zijn heel benieuwd!

 4. Op 1 februari gaan wij #vangaslos tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres! Waar 500 eindbeslissers uit de bouw samen komen om hun handen in een te slaan voor een aardgasloze en duurzame energie transitie. Hier kunnen ze zelf ook wel wat energie bij gebruiken?
  Ook past een groen appeltje helemaal bij de duurzame gedachte en onze huisstijl! https://www.duurzaamgebouwdcongres.nl

 5. superleuk!! Nog nooit van gehoord maar nu al fan. Todays favourites is een conceptstore in fashion & lifestyle. De webshop bestaat nu bijna 1 jaar en 3 weken geleden hebben we onze eerste winkel geopend. Eind november staan we voor het eerst op flavouriteslive in adam. Het lijkt ons supertof om daar de appels uit te delen en ook jullie te promoten!! Lijkt ons een top combinatie!

 6. Super gaaf. Wij Ellen van Hekken en ik zouden de appels graag winnen omdat de appels uitgedeeld zullen worden bij de Meergronden. Daar zijn wij met onze stagiare Annet Jansen druk bezig met een onderzoek naar de kantine en om een gezonder aanbod aan te bieden.

  Owja en ik ben 5 november jarig.

 7. Een gezond en energierijk tussendoortje met een leuke persoonlijke twist is precies wat we zoeken voor het event Locatietour! Bijkomend voordeel is dat onze deelnemers event- en meetingplanners zijn en daardoor direct geïnspireerd raken door dit leuke product!

 8. Een gezond en energierijk tussendoortje met een leuke persoonlijke twist is precies wat past bij Allround Training Ede. Bewustwording begint in en met kleine en simpele dingen.

 9. Ik zou deze kist appels heel graag willen laten bedrukken met het logo van Ring Pass Delft. Als hockeyvereniging staan wij voor een gezonde leefomgeving voor onze leden en onze gasten. Op zondag 3 december as hebben wij de opening van onze 2 blaashallen voor zaalhockey. Deze installatie is uniek in Nederland, wij zijn de eerste vereniging die 2 zaalhallen bouwen (met 2×2 zaalhockeyvelden).
  Wat is er nou leuker dan zo’n gezond en fris aandenken tijdens deze opening aan te mogen bieden.
  Groet Ellis Slot

 10. Dit jaar heeft Avisi een ontzettende professionalisering doorgemaakt.
  We verhuizen gelijk in het nieuwe jaar naar ons nieuwe kantoor. (januari)
  Op 21 december hebben we daar onze kerstborrel. Deze appels zouden we perfect kunnen gebruiken als gif a way met een boodschap voor 2018.

 11. Als studenten gaan wij een evenement organiseren en uitvoeren aan het begin van het nieuwe jaar 2018. Tijdens dit evenement zal er met z’n allen gegeten worden. De gezonde trends die tegenwoordig zeer belangrijk zijn in ons (werk)leven, zullen ook toegepast worden op het evenement. Onder andere een saladebar zal aanwezig zijn tijdens het evenement en een krat met bedrukt fruit zal dan een mooie plek op de saladebar krijgen.

 12. Bedankt voor het meedoen allemaal! De winnaar heeft intussen een mailtje ontvangen. We geven vaker wat leuke goodies weg, dus houd onze website in de gaten. Wellicht heb je de volgende keer meer geluk!

 13. Wat een SUPER leuke actie! Zou leuk zijn voor de hockey club, daar hebben we 02/12 en 03/03 een evenement voor ongeveer 100 sportende kinderen. Dus een gezonde versnapering heeft mijn voorkeur. Hoe leuk dat deze dan bedrukt zijn met het logo van onze mooie club!

Plaats een reactie