3 Muzikale workshops om mensen te verbinden

18 december 2017

Samen muziek maken is leuk. In welke vorm dan ook. Als je een teambuildingsuitje zoekt dat in het teken staat van muziek, bekijk dan deze 3 workshops.

Muziek maken met afval

Als ik vroeger iets gaaf vond, is als er op een festival mensen ineens muziek maakten met behulp van met prullenbakken en deuren. Dat je met zoiets simpels al een lekker deuntje kan maken. Ik stond er altijd naar te kijken, maar had graag mee willen doen. Met deze workshop kan dat voortaan!

Je leert muziek maken met afvalmaterialen. Met lege flessen, emmers en regentonnen bijvoorbeeld. het gaat natuurlijk niet alleen om het maken van  muziek, maar ook om de samenwerking. Een mooi middel voor teambuilding dus.

Samen een dance nummer maken

Wil je niet alleen plezier maken, maar ook een blijvende herinnering om mee te nemen? Neem dan samen een nummer op, oftewel een Company Hit.

Je gaat met elkaar in gesprek over je team, de rollen en kernwaarden. Vervolgens vertaal je dit samen in een eigen unieke team sound. Je maakt niet zomaar een nummer dat je mooi vindt, maar wat ook echt past bij het bedrijf en het team. Ideaal voor teambuilding of een personeelsuitje dus!

Je kunt de workshop op locatie organiseren voor circa 14 personen. Binnen 4 uur heb je gezamenlijk een nummer samengesteld.

Company Hit

Djembe spelen met de hele congreszaal

Samen djembe spelen is leuk (weet ik uit ervaring), maar met een hele congreszaal spelen is nóg leuker! In een klein groepje spelen gaf echt een fijn gevoel van verbondenheid. Hoe het moet voelen als je dat met een paar honderd man djembe speelt, weet ik niet, maar het lijkt me gaaf! Sowieso een leuke energizer. Het Drumcafé kan zelfs voor 10.000 man een interactieve drumsessie geven.

Djembe congres

Toch niet helemaal wat je zoekt? We hebben over meer workshops en teambuilding-uitjes geschreven.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Zangeres zingt openingsliedjes in een LED-jurk

In de speciaal voor haar gemaakte LED-jurk zingt Alma Nieto openingsliedjes. Daarmee kun je mooie animaties laten zien, jouw logo of de boodschap van jouw evenement.

Lees verder
Pop-up bioscoop van Pathé

Pathé komt met pop-up bioscoop

Wil je graag de sfeer van een bioscoop op jouw evenement zonder te hoeven verkassen naar een bioscoop? Dat kan met de pop-up bioscoop van Pathé.

Lees verder
Verschil sfeervideo en vlog

Het verschil tussen sfeervideo’s en een vlog

Wat is eigenlijk het verschil tussen een sfeervideo en een vlog? En wanneer kies je voor welke vorm? Daar krijg je in deze blog antwoord op.

Lees verder

Een reactie plaatsen