Teambuilding ideeën

3 Originele ideeën voor teambuilding

15 november 2016

Staat er een teambuildingdag op de planning en wil je iets origineels organiseren? In deze blog geef ik je 3 teambuilding ideeën. 

Een Indoor Outdoor Experience

De meeste mensen zitten voor hun baan hele dagen binnen. Het is voor een teambuildingdag dus wel fijn om een keer iets buiten te doen. Maar dat is niet altijd even handig en zeker niet in de wintermaanden. Als je toch graag iets actiefs wil doen en je het beetje comfortable wilt houden, dan is er de Indoor Outdoor Experience.

Hier kun je je team een outdoor ervaring geven zonder wind, regen en modder. Ze kunnen oefeningen doen van een uur tot meerdaags. Voor meerdaagse evenementen kun je gebruik maken van het hotel dat zich ook in het pand bevindt.

Na het ‘outdoor’ avontuur kun je het eventueel afsluiten met een borrel of diner. Er zijn ook vergaderzalen voor als je het wilt combineren met een inhoudelijk programma.

indoor-outdoor-experience

Competitieve spellen met The Box

Wil je een soort Escape Room organiseren voor grote groepen, dan is er The Box Company. Anders dan de meeste Escape Rooms worden de mensen niet in een kleine ruimte opgesloten, maar kunnen ze het spel gewoon spelen in een grote ruimte. Gewoon op kantoor of bij een evenementenlocatie. Hierdoor is het zelfs mogelijk om tot 2.000 mensen mee te laten doen. Het spel duurt ruim een uur. Je kunt gebruik maken van de standaard versie of er een op maat laten maken voor jouw organisatie.

teambuilding

Een custom made spel

Bij Identity Games kun je bord- en kaartspellen laten maken in je eigen huisstijl. Je kunt een nieuw bordspel laten maken dat aansluit bij je bedrijf en doelstellingen of bijvoorbeeld een bestaand spel zoals Monopoly in je eigen stijl laten gieten.

Het is ook mogelijk om een educatief spel te laten maken, om te gebruiken voor teambuilding. Wat handig is aan dit spel, anders dan bovengenoemde bordspellen, is dat je wat lastigere onderwerpen als een nieuwe bedrijfsstrategie of een fusie al spelenderwijs onder de aandacht kan brengen.

identity-games

Er zijn vast veel meer leuke en originele manieren om een teambuildingdag vorm te geven. Tips zijn altijd welkom!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Papabubbles snoep met logo
Eten & Drinken

papabubble: handgemaakt snoep met logo

De vrolijk gekleurde snoepjes van Papabubble zijn handgemaakt. Je kunt ze niet alleen in allerlei kleuren laten maken, maar ook met je eigen logo!

Lees verder
Eten & Drinken

ZoetSupply: (H)eerlijke smaken bijzonder verpakt

De filosofie van ZoetSupply draait om producten met een verhaal, waarin ambacht voorop staat. Een perfecte combinatie van smaak en presentatie.

Lees verder
Social media monitoring evenementen
Organisatie

Social media monitoring tijdens evenementen: 9 tips

Zet jij al social media monitoring in voor jouw evenement? Misschien denk je dat het voor jouw evenement niet nodig is. Bijvoorbeeld omdat je zelf social media nog niet actief inzet. Maar je bezoekers zitten er hoogstwaarschijnlijk wel op! 9 Tips om te starten met eventmonitoring.

Lees verder

Een reactie plaatsen