Teambuilding ideeën

3 Originele ideeën voor teambuilding

15 november 2016

Staat er een teambuildingdag op de planning en wil je iets origineels organiseren? In deze blog geef ik je 3 teambuilding ideeën. 

Een Indoor Outdoor Experience

De meeste mensen zitten voor hun baan hele dagen binnen. Het is voor een teambuildingdag dus wel fijn om een keer iets buiten te doen. Maar dat is niet altijd even handig en zeker niet in de wintermaanden. Als je toch graag iets actiefs wil doen en je het beetje comfortable wilt houden, dan is er de Indoor Outdoor Experience.

Hier kun je je team een outdoor ervaring geven zonder wind, regen en modder. Ze kunnen oefeningen doen van een uur tot meerdaags. Voor meerdaagse evenementen kun je gebruik maken van het hotel dat zich ook in het pand bevindt.

Na het ‘outdoor’ avontuur kun je het eventueel afsluiten met een borrel of diner. Er zijn ook vergaderzalen voor als je het wilt combineren met een inhoudelijk programma.

indoor-outdoor-experience

Competitieve spellen met The Box

Wil je een soort Escape Room organiseren voor grote groepen, dan is er The Box Company. Anders dan de meeste Escape Rooms worden de mensen niet in een kleine ruimte opgesloten, maar kunnen ze het spel gewoon spelen in een grote ruimte. Gewoon op kantoor of bij een evenementenlocatie. Hierdoor is het zelfs mogelijk om tot 2.000 mensen mee te laten doen. Het spel duurt ruim een uur. Je kunt gebruik maken van de standaard versie of er een op maat laten maken voor jouw organisatie.

teambuilding

Een custom made spel

Bij Identity Games kun je bord- en kaartspellen laten maken in je eigen huisstijl. Je kunt een nieuw bordspel laten maken dat aansluit bij je bedrijf en doelstellingen of bijvoorbeeld een bestaand spel zoals Monopoly in je eigen stijl laten gieten.

Het is ook mogelijk om een educatief spel te laten maken, om te gebruiken voor teambuilding. Wat handig is aan dit spel, anders dan bovengenoemde bordspellen, is dat je wat lastigere onderwerpen als een nieuwe bedrijfsstrategie of een fusie al spelenderwijs onder de aandacht kan brengen.

identity-games

Er zijn vast veel meer leuke en originele manieren om een teambuildingdag vorm te geven. Tips zijn altijd welkom!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

LED DJ booth
Entertainment

LED DJ booth: een kleurrijke eyecatcher

Een goede DJ is heel belangrijk, maar het oog wil ook wat. Deze LED DJ booth is een kleurrijke eyecatcher die het feest compleet maakt.

Lees verder
Koffiebekers
Gadgets & Producten

Koffiebekers met een positieve boodschap

Deze gekleurde koffiebekers zorgen voor een glimlach én een goed gevoel. Bovendien gaat de helft van de opbrengst naar een goed doel.

Lees verder
Entertainment

Mobiel theater De Klaagmuur geeft live commentaar

Deze twee oude mannetjes geven live commentaar en brengen daarmee een glimlach op het gezicht van jouw eventbezoeker.

Lees verder

Een reactie plaatsen