Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

3 Toffe innovaties voor jouw evenement

14 maart 2017

Er verschijnen steeds meer slimme innovaties om jouw evenement compleet te maken. In deze blog: een videoboodschap per post, intelligente armbanden en een online tool waarmee je zelf betaalbare artiesten kunt boeken.

Stuur een video op per post

Een video per post? Dat klinkt raar, maar een video hoef je niet alleen maar online te delen. Met PixioCard stuur je een papieren kaart, met daarin een schermpje waar je een filmpje kan laten afspelen. Als je wilt opvallen met bijvoorbeeld een uitnodiging, dan moet dat met zo’n kaart zeker lukken.

De kaart kun je helemaal in je eigen huisstijl laten opmaken. En je kunt tot 6 verschillende filmpjes in één kaart verwerken. Er zijn verschillende schermgroottes; van 2.4 tot zelfs 7 inch.

Wissel digitaal contactgegevens uit tijdens het handen schudden

Met de slimme armband van Shake On kun je terwijl je elkaars handen schudt, automatisch contactgegevens uitwisselen. Erg handig, want je hoeft geen pak losse visitekaartjes meer mee naar huis te nemen, maar het wordt direct opgeslagen op je mobieltje.

Niet alleen handig voor de bezoekers, maar ook als organisator biedt de armband veel voordelen. Na het evenement krijg je inzichten over het bezoekersgedrag. Je ziet bijvoorbeeld welke sessies of stands ze bezochten. Je kunt een bezoeker die op een bepaalt punt op de beursvloer staat bovendien ook een notificatie sturen.

Snel en online een artiest boeken

Ben je op zoek naar een artiest en wil je dat graag zelf regelen, zonder tussenkomst van een bureau? Dat kan met Plugify. Deze online tool biedt verschillende soorten artiesten, of je nou iets zoekt voor een kleinschalig (huiskamer)concert tot een groot feest. Je kunt fragmenten beluisteren en als je iemand gevonden hebt, zie je direct de prijs en de benodigdheden voor het optreden.

Meer weten over deze innovaties?

Wil je de de videokaart of de ShakeOn in het echt zien? Of meer weten over hoe Plugify werkt? Dat kan op 12 en 13 april bij Event17 in Jaarbeurs Utrecht.

Ik ben gastblogger voor Event17 en deel daarom de leukste goodies die je daar live kunt vinden en uitproberen. Het is dus geen gesponsorde blog. Ik schrijf alleen over producten waar ik echt enthousiast over ben. 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Zonnepanelen met led-verlichting

Zonnepanelen met led-verlichting

Zonnepanelen zijn niet altijd erg mooi om te zien. Maar deze variant zet je juist in het middelpunt. Dankzij de led-verlichting kun je er hele …

Lees verder

Hoeveel praten we online over evenementen?

Online wordt er veel gesproken over evenementen.  Vanuit welke locatie het meest? En welke hashtags gebruiken we? We hebben het voor je uitgezocht! 

Lees verder

Brizi: sociale drone maakt foto’s van het publiek

Geen rijen bij een fotohokje die bezoekers misschien over het hoofd zien. Met deze drone maken bezoekers selfies vanuit de lucht! 

Lees verder

Plaats een reactie