3 Toffe innovaties voor jouw evenement

Er verschijnen steeds meer slimme innovaties om jouw evenement compleet te maken. In deze blog: een videoboodschap per post, intelligente armbanden en een online tool waarmee je zelf betaalbare artiesten kunt boeken.

Stuur een video op per post

Een video per post? Dat klinkt raar, maar een video hoef je niet alleen maar online te delen. Met PixioCard stuur je een papieren kaart, met daarin een schermpje waar je een filmpje kan laten afspelen. Als je wilt opvallen met bijvoorbeeld een uitnodiging, dan moet dat met zo’n kaart zeker lukken.

De kaart kun je helemaal in je eigen huisstijl laten opmaken. En je kunt tot 6 verschillende filmpjes in één kaart verwerken. Er zijn verschillende schermgroottes; van 2.4 tot zelfs 7 inch.

Wissel digitaal contactgegevens uit tijdens het handen schudden

Met de slimme armband van Shake On kun je terwijl je elkaars handen schudt, automatisch contactgegevens uitwisselen. Erg handig, want je hoeft geen pak losse visitekaartjes meer mee naar huis te nemen, maar het wordt direct opgeslagen op je mobieltje.

Niet alleen handig voor de bezoekers, maar ook als organisator biedt de armband veel voordelen. Na het evenement krijg je inzichten over het bezoekersgedrag. Je ziet bijvoorbeeld welke sessies of stands ze bezochten. Je kunt een bezoeker die op een bepaalt punt op de beursvloer staat bovendien ook een notificatie sturen.

Snel en online een artiest boeken

Ben je op zoek naar een artiest en wil je dat graag zelf regelen, zonder tussenkomst van een bureau? Dat kan met Plugify. Deze online tool biedt verschillende soorten artiesten, of je nou iets zoekt voor een kleinschalig (huiskamer)concert tot een groot feest. Je kunt fragmenten beluisteren en als je iemand gevonden hebt, zie je direct de prijs en de benodigdheden voor het optreden.

Meer weten over deze innovaties?

Wil je de de videokaart of de ShakeOn in het echt zien? Of meer weten over hoe Plugify werkt? Dat kan op 12 en 13 april bij Event17 in Jaarbeurs Utrecht.

Ik ben gastblogger voor Event17 en deel daarom de leukste goodies die je daar live kunt vinden en uitproberen. Het is dus geen gesponsorde blog. Ik schrijf alleen over producten waar ik echt enthousiast over ben. 

Plaats een reactie