Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

360 DomeXperience

De 360 DomeXperience prikkelt je zintuigen

14 september 2018

Een dome is al een bijzonder element voor op je evenement. De 360 DomeXperience gaat nog een stapje verder en voegt een aantal elementen toe die je zintuigen prikkelen.

Zien, horen, voelen en ruiken

Een dome is al bijzonder op zich. Zo’n witte bol op een veld trekt de aandacht en eenmaal binnen geven de ronde wanden een hele andere sfeer dan elke andere ruimte. Voeg daar Silent Disco, trillende vloeren, een Aroma DJ en 360 graden-projectie aan doe en je biedt je bezoekers een ultieme ervaring.

Voor bijzondere bijeenkomsten

De 360 DomeXperience kun je bijvoorbeeld inzetten op een feest, (product)presentatie of een spectaculaire filmervaring, zoals in de video hieronder. Kies voor bestaande visuals of laat je eigen beelden maken. Ook de dome zelf kun je in je eigen huisstijl gieten.

Toffe features

Naast de eerder genoemde elementen, kun je meer toffe features toevoegen. Zoals de Energy Floor. Je weet wel, de vloer waar je energie mee kan opwekken. Of de Paint Lab waarbij bezoekers virtueel in 3D kunnen tekenen. Ze hebben zelfs soort dansmuur waarbij de visuals op de wanden meebewegen met de dansers die voor de muur staan. Heel gaaf!

Mogelijkheden genoeg dus om je bezoekers een onvergetelijke avond te geven! Kijk voor meer informatie op 360domexperience.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Illustrator-evenement

Leg je evenement vast met een illustrator

Organiseer je een evenement waar veel ideeën en discussie naar boven komt? Laat het vastleggen door een illustrator. Zo kan iedereen de notities achteraf teruglezen. Bovendien blijven deze illustraties veel beter hangen dan een saaie lijst met bulletpoints.

Lees verder
Eventlocatie tenten

Een eventlocatie bestaande uit tenten

Deze eventlocatie bestaat uit alleen maar tenten. Een vaste locatie, in het bos midden in het land. Ideaal voor een bedrijfsfestival of -feest.

Lees verder
Mobiele arcadehal

Games on Wheels: een mobiele arcadehal

Een uniek concept in Europe: een retro arcadehal op wieltjes! Deze mobiele arcadehal komt dus gewoon naar jouw evenement toe. Een originele aanvulling voor bedrijfsfeesten of nostalgische evenementen.

Lees verder

Plaats een reactie