360 DomeXperience

De 360 DomeXperience prikkelt je zintuigen

14 september 2018

Een dome is al een bijzonder element voor op je evenement. De 360 DomeXperience gaat nog een stapje verder en voegt een aantal elementen toe die je zintuigen prikkelen.

Zien, horen, voelen en ruiken

Een dome is al bijzonder op zich. Zo’n witte bol op een veld trekt de aandacht en eenmaal binnen geven de ronde wanden een hele andere sfeer dan elke andere ruimte. Voeg daar Silent Disco, trillende vloeren, een Aroma DJ en 360 graden-projectie aan doe en je biedt je bezoekers een ultieme ervaring.

Voor bijzondere bijeenkomsten

De 360 DomeXperience kun je bijvoorbeeld inzetten op een feest, (product)presentatie of een spectaculaire filmervaring, zoals in de video hieronder. Kies voor bestaande visuals of laat je eigen beelden maken. Ook de dome zelf kun je in je eigen huisstijl gieten.

Toffe features

Naast de eerder genoemde elementen, kun je meer toffe features toevoegen. Zoals de Energy Floor. Je weet wel, de vloer waar je energie mee kan opwekken. Of de Paint Lab waarbij bezoekers virtueel in 3D kunnen tekenen. Ze hebben zelfs soort dansmuur waarbij de visuals op de wanden meebewegen met de dansers die voor de muur staan. Heel gaaf!

Mogelijkheden genoeg dus om je bezoekers een onvergetelijke avond te geven! Kijk voor meer informatie op 360domexperience.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Fotohokje upsidedown
Gadgets & Producten

3 Toffe alternatieven voor het fotohokje – Deel 2

Fotohokjes zijn leuk. Creatieve varianten daarop zijn nog leuker! We hebben weer 3 toffe alternatieven gevonden op het ‘gewone’ fotohokje.

Lees verder
jojojo vragenspel
Gadgets & Producten

jojojo: met dit kaartenspel leren mensen elkaar écht kennen

Met dit nieuwe kaartenspel leren mensen elkaar (en zichzelf) echt goed kennen. Het bevat originele, vreemde en diepgaande vragen.

Lees verder
Gadgets & Producten

Interactieve wolk van lampjes

Als je iets opvallends wilt op jouw evenement en ook nog eens de bezoekers wilt bezighouden, laat je dan inspireren door deze installatie. 

Lees verder

Een reactie plaatsen