4 intelligente jurken voor een onvergetelijke binnenkomer

2 februari 2016

Als je een  host op een wel hele bijzondere manier wilt laten binnenkomen, laat haar dan een intelligente jurk aantrekken. Zoals een jurk met vladderende vlinders of een Twitter-jurk.

Butterfly Dress

Met de vlinderjurk maakt de host bij binnenkomst al indruk, maar zodra de vlinders wegvliegen, dan valt je mond toch wel even open! Deze jurk is gemaakt met de technologie van Intel.

Robotic Spider Dress

Als je vlinders wat te lieflijk vindt en wat spannenders wilt, dan is er nog de Spider Dress. Ontworpen door de Nederlandse designer Anouk Wipprecht.

FaraDay Dress

Anouk heeft nog een bijzondere jurk ontworpen, namelijk een waarmee ze miljoenen volt aan bliksem aankan. Wow!

faraday_dress

Twitter Dress

Wat je op een social media wall kan doen, kun je ook op een jurk doen, moeten deze ontwerpers gedacht hebben! Fans van Nicole Scherzinger konden Tweets sturen met de hashtag #tweetthedress en deze werden vervolgens zichtbaar op haar jurk.

Deze jurken zijn helaas niet te bestellen, maar het is in ieder geval een mooie inspiratie! Hopelijk komen er in de toekomst meer intelligente kledingstukken die je kunt huren voor evenementen.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Verras bezoekers met prachtige creaties van ballonnen

Wist je dat er mensen zijn die onwijs mooie creaties kunnen maken van ballonnen? Niet alleen maar ballonnenbogen, maar zelfs ballonkostuums of een paleis!

Lees verder
Bedrijfsfestivals

Bedrijfsfestivals het hele jaar door

Bedrijfsfestivals zijn er steeds meer en uitbundiger dan een paar jaar geleden. Dichtbij op een eigen locatie of op een mooi buitenterrein in de buurt. Outdoor evenementen zijn in!

Lees verder
Vraag stellen

Stel je vraag op EventGoodies!

Ken je dat? Dat je zoveel tips, ideeën en verhalen hebt om met iemand te delen en je weet gewoon niet waar je moet beginnen? Gastblogger Tjiska Langeland liep daar al snel tegenaan toen ik haar vroeg om haar eerste blog te schrijven voor Eventgoodies. Dus we draaien het gewoon om: Wat wil jij weten op het gebied van evenementenorganisatie? 

Lees verder

Een reactie plaatsen