4 intelligente jurken voor een onvergetelijke binnenkomer

2 februari 2016

Als je een  host op een wel hele bijzondere manier wilt laten binnenkomen, laat haar dan een intelligente jurk aantrekken. Zoals een jurk met vladderende vlinders of een Twitter-jurk.

Butterfly Dress

Met de vlinderjurk maakt de host bij binnenkomst al indruk, maar zodra de vlinders wegvliegen, dan valt je mond toch wel even open! Deze jurk is gemaakt met de technologie van Intel.

Robotic Spider Dress

Als je vlinders wat te lieflijk vindt en wat spannenders wilt, dan is er nog de Spider Dress. Ontworpen door de Nederlandse designer Anouk Wipprecht.

FaraDay Dress

Anouk heeft nog een bijzondere jurk ontworpen, namelijk een waarmee ze miljoenen volt aan bliksem aankan. Wow!

faraday_dress

Twitter Dress

Wat je op een social media wall kan doen, kun je ook op een jurk doen, moeten deze ontwerpers gedacht hebben! Fans van Nicole Scherzinger konden Tweets sturen met de hashtag #tweetthedress en deze werden vervolgens zichtbaar op haar jurk.

Deze jurken zijn helaas niet te bestellen, maar het is in ieder geval een mooie inspiratie! Hopelijk komen er in de toekomst meer intelligente kledingstukken die je kunt huren voor evenementen.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

steenpapier
Organisatie

Hoe je met steenpapier evenementen flink verduurzaamt

Wil je jouw evenement verduurzamen? Gebruik dan voortaan steenpapier. Dit papier is nog 100% waterproof ook!

Lees verder
Locaties

Mijn favoriete locaties zijn niet alleen mooi en praktisch…

De afgelopen jaren heb ik verschillende evenementen mogen organiseren. Van kleine roundtables met CEO’s tot congressen van 100 á 200 man. Bij nieuwe evenementen vraag ik me weer af; welke locatie past het best bij het evenement en de mensen die we hiervoor uitnodigen? 

Lees verder
Entertainment

Spelen op evenementen verbindt en geeft inspiratie

Spelen is goed voor je brein. Laat daarom ook je eventbezoekers vaker spelen; het is niet alleen leuk, maar het verbindt en geeft inspiratie.

Lees verder

Een reactie plaatsen