Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

4 intelligente jurken voor een onvergetelijke binnenkomer

2 februari 2016

Als je een  host op een wel hele bijzondere manier wilt laten binnenkomen, laat haar dan een intelligente jurk aantrekken. Zoals een jurk met vladderende vlinders of een Twitter-jurk.

Butterfly Dress

Met de vlinderjurk maakt de host bij binnenkomst al indruk, maar zodra de vlinders wegvliegen, dan valt je mond toch wel even open! Deze jurk is gemaakt met de technologie van Intel.

Robotic Spider Dress

Als je vlinders wat te lieflijk vindt en wat spannenders wilt, dan is er nog de Spider Dress. Ontworpen door de Nederlandse designer Anouk Wipprecht.

FaraDay Dress

Anouk heeft nog een bijzondere jurk ontworpen, namelijk een waarmee ze miljoenen volt aan bliksem aankan. Wow!

faraday_dress

Twitter Dress

Wat je op een social media wall kan doen, kun je ook op een jurk doen, moeten deze ontwerpers gedacht hebben! Fans van Nicole Scherzinger konden Tweets sturen met de hashtag #tweetthedress en deze werden vervolgens zichtbaar op haar jurk.

Deze jurken zijn helaas niet te bestellen, maar het is in ieder geval een mooie inspiratie! Hopelijk komen er in de toekomst meer intelligente kledingstukken die je kunt huren voor evenementen.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Social walls: handige tools voor meer interactie op events

Je ziet ze weleens op events: Twitter Fountains. Wat ik niet vaak zie is de combinatie van tweets en foto’s, terwijl dát juist tot de verbeelding spreekt.

Lees verder

Dinner in Motion: dineren in een visuele wereld

Bij Dinner in Motion kunnen je gasten dineren in een omgeving met 360 graden projectie. Het eten sluit aan bij het eten, dus dat zorgt voor een bijzondere totaalbeleving!

Lees verder
Act met chocolade bingo

Komische acts met chocolade

Wat een goede combinatie. Een komische act en chocolade. Laat bijvoorbeeld een chocolade tattoo zetten of speel een potje bingo met eetpapier.

Lees verder

Plaats een reactie