Act met chocolade bingo

Komische acts met chocolade

30 oktober 2019

Wat een goede combinatie. Een komische act en chocolade. Laat bijvoorbeeld een chocolade tattoo zetten of speel een potje bingo met eetpapier.

Vorige week was ik bij ShowKees (de vlog volgt vrijdag!) en daar kwam ik allerlei leuke eventgoodies tegen. Ook zag ik een paar bekenden, waaronder de dames van de Coco Choco Compagnie.

Deze dames hebben allerlei leuke acts waar chocola centraal staat. Zo kwam ik ze eens tegen op een evenement waar ik een chocolade tattoo liet zetten. Een tattoo van hele korte duur, want het idee is dat je hem direct aflikt. Het gaat dus vooral om het momentje aandacht wat je krijgt. Wat me ook erg aanspreekt, is dat de aankleding helemaal in stijl is.

Chocolade Bingo

Op ShowKees zag ik een superschattige kinderwagen staan met in lichtletters bingo erop. Dat trok natuurlijk mijn aandacht. Het blijkt een redelijk nieuw concept. En een slimme zet ook, want het viel me al eerder op dat bingo weer populair aan het worden is.

Als bezoeker doe je een korte ronde mee aan bingo. Geen ellenlange zit dus waar maar niemand bingo lijkt te halen. De cijfers streep je met chocola af op een eetpapiertje. Echt een leuk idee. En: geen afval!

Ze hebben nog veel meer leuke concepten, maar ze kunnen ook iets speciaal voor jouw evenement op maat maken. En als er ruimte is, nemen ze hun fantastische, knalroze caravan ook mee.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

zet niet zomaar een goodie in

Ben je enthousiast geworden over deze blog en wil je dit idee direct inzetten? Super! Maar...

Is het wel de juiste investering voor jouw evenement?
tip

Misschien vind je dit ook interessant

afstand verkleinen directeur

Afstand verkleinen? Laat de directeur koffie inschenken

Organiseer je een bijeenkomst met als doel de samenwerking tussen medewerkers en de directie te verkleinen? Laat de directeur de koffie zelf eens inschenken!

Lees verder
Social media monitoring evenementen

Social media monitoring tijdens evenementen: 9 tips

Zet jij al social media monitoring in voor jouw evenement? Misschien denk je dat het voor jouw evenement niet nodig is. Bijvoorbeeld omdat je zelf social media nog niet actief inzet. Maar je bezoekers zitten er hoogstwaarschijnlijk wel op! 9 Tips om te starten met eventmonitoring.

Lees verder

Deze app maakt van mobieltjes microfoons

Je wilt graag interactie met je publiek in de zaal. Hoe handig is het dan om een app te hebben waarbij je elk mobieltje omtovert in een microfoon? 

Lees verder

Plaats een reactie