Komische acts met chocolade

Wat een goede combinatie. Een komische act en chocolade. Laat bijvoorbeeld een chocolade tattoo zetten of speel een potje bingo met eetpapier.

Vorige week was ik bij ShowKees (de vlog volgt vrijdag!) en daar kwam ik allerlei leuke eventgoodies tegen. Ook zag ik een paar bekenden, waaronder de dames van de Coco Choco Compagnie.

Deze dames hebben allerlei leuke acts waar chocola centraal staat. Zo kwam ik ze eens tegen op een evenement waar ik een chocolade tattoo liet zetten. Een tattoo van hele korte duur, want het idee is dat je hem direct aflikt. Het gaat dus vooral om het momentje aandacht wat je krijgt. Wat me ook erg aanspreekt, is dat de aankleding helemaal in stijl is.

Chocolade Bingo

Op ShowKees zag ik een superschattige kinderwagen staan met in lichtletters bingo erop. Dat trok natuurlijk mijn aandacht. Het blijkt een redelijk nieuw concept. En een slimme zet ook, want het viel me al eerder op dat bingo weer populair aan het worden is.

Als bezoeker doe je een korte ronde mee aan bingo. Geen ellenlange zit dus waar maar niemand bingo lijkt te halen. De cijfers streep je met chocola af op een eetpapiertje. Echt een leuk idee. En: geen afval!

Ze hebben nog veel meer leuke concepten, maar ze kunnen ook iets speciaal voor jouw evenement op maat maken. En als er ruimte is, nemen ze hun fantastische, knalroze caravan ook mee.

Plaats een reactie