Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Akoestisch

Akoestisch trio: jij roept, zij spelen

8 februari 2018

Een akoestisch trio waarbij jij bepaalt wat zij spelen! Ze spelen geheel mobiel en draadloos, maar wel versterkt. De gasten worden verrast met zang, contrabas, akoestische gitaar en cajón.

Geen vraag is te gek

Jij bepaalt wat zij spelen, letterlijk! De zanger vraagt het publiek welk nummer of artiest ze willen horen. Meteen starten zij met het spelen van de muziek en begeleidende zang. Geen vraag is te gek, dat klinkt heel cliché, maar ik heb het op de nieuwjaarsborrel van Greater Venues & EventSummit zelf mogen ervaren. Van Kane, tot Adele, hits uit de jaren ’60 die iedereen mee kan zingen tot powervrouw Anouk en band Kings of Leon. Met deze brede muzikale kennis en kunde is het akoestische trio Roept U Maar inzetbaar op vele soorten evenementen. De muziek is versterkt, dus je kunt ze ook inzetten op grote evenementen.

Enthousiast en opzwepend

De hoofdzanger is absoluut geen onbekende, Jan Rooymans is naast zanger ook pianist en entertainer. Hij schreef en produceerde vele nummers voor diverse Nederlandse artiesten. Je kunt het opzwepen van je publiek absoluut overlaten aan deze mannen, zoals je op het filmpje hierboven kunt zien. De vrolijke, enthousiaste uitstraling van het trio is genoeg om diezelfde sfeer over te brengen bij iedereen die in de buurt komt. En dan mag je ook nog een je favoriete nummer aanvragen: dubbel plezier!

Meer informatie over het akoestische trio Roept U Maar vind je op trioroeptumaar.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Op bezoek bij NBC Experience 2017

Net als vorig jaar mocht ik ook dit jaar weer op bezoek bij het relatie- en klantevenement van het NBC Congrescentrum; NBC Experience. 

Lees verder
Toestemming vragen voor filmen en foto's

Podcast: mag je foto’s en video’s maken van bezoekers?

Sinds de AVG is ingevoerd lijkt het wat lastiger om foto’s of video’s te maken tijdens evenement. Moet je om toestemming vragen en zo ja hoe?

Lees verder
Karaoke caravan

Vier een groot karaokefeest in een kleine caravan

Wil je een gezellig karaokefeest vieren op locatie? Deze kleine karaokebar is een omgebouwde caravan. Helemaal in de sfeer van een typische Amsterdamse, bruine kroeg.

Lees verder

Plaats een reactie