Akoestisch

Akoestisch trio: jij roept, zij spelen

8 februari 2018

Een akoestisch trio waarbij jij bepaalt wat zij spelen! Ze spelen geheel mobiel en draadloos, maar wel versterkt. De gasten worden verrast met zang, contrabas, akoestische gitaar en cajón.

Geen vraag is te gek

Jij bepaalt wat zij spelen, letterlijk! De zanger vraagt het publiek welk nummer of artiest ze willen horen. Meteen starten zij met het spelen van de muziek en begeleidende zang. Geen vraag is te gek, dat klinkt heel cliché, maar ik heb het op de nieuwjaarsborrel van Greater Venues & EventSummit zelf mogen ervaren. Van Kane, tot Adele, hits uit de jaren ’60 die iedereen mee kan zingen tot powervrouw Anouk en band Kings of Leon. Met deze brede muzikale kennis en kunde is het akoestische trio Roept U Maar inzetbaar op vele soorten evenementen. De muziek is versterkt, dus je kunt ze ook inzetten op grote evenementen.

Enthousiast en opzwepend

De hoofdzanger is absoluut geen onbekende, Jan Rooymans is naast zanger ook pianist en entertainer. Hij schreef en produceerde vele nummers voor diverse Nederlandse artiesten. Je kunt het opzwepen van je publiek absoluut overlaten aan deze mannen, zoals je op het filmpje hierboven kunt zien. De vrolijke, enthousiaste uitstraling van het trio is genoeg om diezelfde sfeer over te brengen bij iedereen die in de buurt komt. En dan mag je ook nog een je favoriete nummer aanvragen: dubbel plezier!

Meer informatie over het akoestische trio Roept U Maar vind je op trioroeptumaar.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bedankkaartje evenement

Een kaartje voor en door bezoekers

De beste ideeën zijn vaak heel simpel. Zo ook dit bedankkaartje wat ik laatst kreeg. Persoonlijke berichtjes voor mij, geschreven door andere bezoekers.

Lees verder
festivalcaravans

Overnachten in festivalsfeer

Tegenwoordig willen we evenementen zoveel mogelijk in festivalsfeer neerzetten. Zit er een overnachting bij? Ook dat kan in festivalsfeer met deze kleurrijke caravans.

Lees verder

4 intelligente jurken voor een onvergetelijke binnenkomer

Als je een  host op een wel hele bijzondere manier wilt laten binnenkomen, laat haar dan een intelligente jurk aantrekken. Zoals een jurk met vladderende vlinders of een Twitter-jurk.

Lees verder

Plaats een reactie