Animatie schoenen

Video’s toon je voortaan ook op sneakers

2 augustus 2017

Een thema van een evenement van A tot Z doorvoeren, maakt de sfeer en beleving extra bijzonder. Met deze animatie sneakers steelt de crew of spreker de show!

Thema doorvoeren van onder tot boven

Stel, je organiseert een evenement over sterrenkunde. Tussen de presentaties door laat je mooie videobeelden zien van de sterrenhemel. De ruimte is ook helemaal in stijl ingericht. Hoe gaaf is het dan als de crew en/of de host en sprekers met gympen lopen die óók een geanimeerde sterrenhemel laat zien?

Besturen vanaf een app

Met behulp van een app kies je welke animatie je wilt laten zien. De schoenen bevatten namelijk een wifi- en bluetoothverbinding. Naast een aantal gratis animaties, kun je ook andere aanschaffen. Voor bedrijven is het mogelijk om advertenties in te zetten op de schoenen. Cool!

Ontwikkelingen

Via crowdfunding haalde het bedrijf ShiftWear voldoende geld binnen om de sneakers te produceren. Intussen hebben de eerste mensen een bestelling geplaatst. Ze leveren nu al wereldwijd. Je betaalt op dit moment  $ 500,- per paar (consumentenprijs).

Ze geven zelf aan dat deze technologie ontzettend veel mogelijkheden heeft en ze nu al bezig met testen op andere middelen. We houden ze in de gaten!

Kijk voor meer informatie op shiftwear.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Verlichte meubels voor de feestdagen

Staat er een evenement gepland rondom de feestdagen? Met deze verlichte meubels geef je je evenement extra sfeer.

Lees verder
Kletskassa op netwerkborrels

De Kletskassa op netwerkborrels

Onlangs is er een Kletskassa geopend bij een supermarkt. Een plekje waar klanten even rustig een praatje mogen maken. Zoiets lijkt me ook nuttig voor netwerkborrels.

Lees verder

Mobiel theater De Klaagmuur geeft live commentaar

Deze twee oude mannetjes geven live commentaar en brengen daarmee een glimlach op het gezicht van jouw eventbezoeker.

Lees verder

Een reactie plaatsen