Animatie schoenen

Video’s toon je voortaan ook op sneakers

2 augustus 2017

Een thema van een evenement van A tot Z doorvoeren, maakt de sfeer en beleving extra bijzonder. Met deze animatie sneakers steelt de crew of spreker de show!

Thema doorvoeren van onder tot boven

Stel, je organiseert een evenement over sterrenkunde. Tussen de presentaties door laat je mooie videobeelden zien van de sterrenhemel. De ruimte is ook helemaal in stijl ingericht. Hoe gaaf is het dan als de crew en/of de host en sprekers met gympen lopen die óók een geanimeerde sterrenhemel laat zien?

Besturen vanaf een app

Met behulp van een app kies je welke animatie je wilt laten zien. De schoenen bevatten namelijk een wifi- en bluetoothverbinding. Naast een aantal gratis animaties, kun je ook andere aanschaffen. Voor bedrijven is het mogelijk om advertenties in te zetten op de schoenen. Cool!

Ontwikkelingen

Via crowdfunding haalde het bedrijf ShiftWear voldoende geld binnen om de sneakers te produceren. Intussen hebben de eerste mensen een bestelling geplaatst. Ze leveren nu al wereldwijd. Je betaalt op dit moment  $ 500,- per paar (consumentenprijs).

Ze geven zelf aan dat deze technologie ontzettend veel mogelijkheden heeft en ze nu al bezig met testen op andere middelen. We houden ze in de gaten!

Kijk voor meer informatie op shiftwear.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Low budget evenement

Hoe je met een klein budget een mooi evenement organiseert

Veel goodies waar we over schrijven zijn niet haalbaar als je een klein budget hebt. Toch kun je ook dan je evenement leuker en mooier maken. Ik zet een aantal ideeën voor je op een rij.

Lees verder

Voorkom een berg afval van plastic flesjes en koffiebekers met deze give aways

Hoe verminder je de berg afval na jouw evenement? Een van de manieren om dit te doen is om je bezoekers deze handige give aways te geven.

Lees verder

Fidget Cube: voor mensen die altijd met iets willen spelen

Een nieuwe variant op de stressbal is deze kubus. Niet alleen de vorm is anders, het heeft ook veel knopjes. 

Lees verder

Plaats een reactie