Animatie schoenen

Video’s toon je voortaan ook op sneakers

2 augustus 2017

Een thema van een evenement van A tot Z doorvoeren, maakt de sfeer en beleving extra bijzonder. Met deze animatie sneakers steelt de crew of spreker de show!

Thema doorvoeren van onder tot boven

Stel, je organiseert een evenement over sterrenkunde. Tussen de presentaties door laat je mooie videobeelden zien van de sterrenhemel. De ruimte is ook helemaal in stijl ingericht. Hoe gaaf is het dan als de crew en/of de host en sprekers met gympen lopen die óók een geanimeerde sterrenhemel laat zien?

Besturen vanaf een app

Met behulp van een app kies je welke animatie je wilt laten zien. De schoenen bevatten namelijk een wifi- en bluetoothverbinding. Naast een aantal gratis animaties, kun je ook andere aanschaffen. Voor bedrijven is het mogelijk om advertenties in te zetten op de schoenen. Cool!

Ontwikkelingen

Via crowdfunding haalde het bedrijf ShiftWear voldoende geld binnen om de sneakers te produceren. Intussen hebben de eerste mensen een bestelling geplaatst. Ze leveren nu al wereldwijd. Je betaalt op dit moment  $ 500,- per paar (consumentenprijs).

Ze geven zelf aan dat deze technologie ontzettend veel mogelijkheden heeft en ze nu al bezig met testen op andere middelen. We houden ze in de gaten!

Kijk voor meer informatie op shiftwear.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

50's meubilair

Maak je evenement met 50’s thema compleet met dit meubilair

Als je een evenement organiseer met vintage thema, dan horen daar natuurlijk een aantal typische items bij. Maak je evenement compleet met 50’s meubilair en jukeboxen.

Lees verder

Evenementen als belangrijk onderdeel van contentmarketing

Evenementen zijn een belangrijk onderdeel van je contentmarketingstrategie, zeker in de B2B markt. Alleen met digitaal contact red je het niet. Het kost veel tijd en geld, maar het levert je ook veel op. De belangrijkste voordelen op een rij.

Lees verder
afstand verkleinen directeur

Afstand verkleinen? Laat de directeur koffie inschenken

Organiseer je een bijeenkomst met als doel de samenwerking tussen medewerkers en de directie te verkleinen? Laat de directeur de koffie zelf eens inschenken!

Lees verder

Een reactie plaatsen