Animatie schoenen

Video’s toon je voortaan ook op sneakers

2 augustus 2017

Een thema van een evenement van A tot Z doorvoeren, maakt de sfeer en beleving extra bijzonder. Met deze animatie sneakers steelt de crew of spreker de show!

Thema doorvoeren van onder tot boven

Stel, je organiseert een evenement over sterrenkunde. Tussen de presentaties door laat je mooie videobeelden zien van de sterrenhemel. De ruimte is ook helemaal in stijl ingericht. Hoe gaaf is het dan als de crew en/of de host en sprekers met gympen lopen die óók een geanimeerde sterrenhemel laat zien?

Besturen vanaf een app

Met behulp van een app kies je welke animatie je wilt laten zien. De schoenen bevatten namelijk een wifi- en bluetoothverbinding. Naast een aantal gratis animaties, kun je ook andere aanschaffen. Voor bedrijven is het mogelijk om advertenties in te zetten op de schoenen. Cool!

Ontwikkelingen

Via crowdfunding haalde het bedrijf ShiftWear voldoende geld binnen om de sneakers te produceren. Intussen hebben de eerste mensen een bestelling geplaatst. Ze leveren nu al wereldwijd. Je betaalt op dit moment  $ 500,- per paar (consumentenprijs).

Ze geven zelf aan dat deze technologie ontzettend veel mogelijkheden heeft en ze nu al bezig met testen op andere middelen. We houden ze in de gaten!

Kijk voor meer informatie op shiftwear.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

zet niet zomaar een goodie in

Ben je enthousiast geworden over deze blog en wil je dit idee direct inzetten? Super! Maar...

Is het wel de juiste investering voor jouw evenement?
tip

Misschien vind je dit ook interessant

Volop inspiratie op EvenementContact

Op 12 februari bezocht ik voor het eerst het congres EvenementContact. Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar na een paar uur veel mensen gesproken te hebben, ging ik volop inspiratie weer naar huis.

Lees verder
Muziek drankje

Drankjes met de smaak van muziek

Het Japanse apparaat Squeeze Music is een soort jukebox die liedjes omzet in een drankje. Vrolijke liedjes smaken zoet, droevige liedjes bitter.

Lees verder
Circulaire tassen

Vlog: Circulaire tassen van gebruikte banners

Vind je het ook zo frustrerend als je doeken en pop-up banners na een evenement moet weggooien? Dat is niet meer nodig. Je kunt er tassen van laten maken!

Lees verder

Plaats een reactie