Architects of Air: Luminaria

Vlog: Ronddwalen en ontspannen in kleurrijk luchtkasteel

22 juni 2018

Een bezoekje aan Architects of Air is een bijzondere beleving. Het is een soort springkasteel waar je doorheen kan wandelen en waar je even in een hoekje kan ontspannen.

Ik kwam deze bijzondere tent tegen tijdens Festival JIJ&IK. Het was er terecht ook een van de hoogtepunten. Van buiten lijkt het een soort ruimteschip en van binnen… Tja, ik kan het nergens mee vergelijken. Wat ik wel kan zeggen is dat het een unieke en fijne ervaring is.

Architects of Air

Je moet het even zien!

Wat het precies is valt haast niet goed uit te leggen in een blog, dus laat ik zien hoe het is om er in te gaan. Eigenlijk is dat nóg niet voldoende om over te brengen hoe gaat het is. Je moet het echt eens proberen als je ooit de kans krijgt. Of het inzetten op je eigen evenement 🙂 Het is een geweldige eyecatcher en nog ontspannen ook!

Waarom inzetten?

Bij Festival JIJ&IK is het ingezet omdat een groot deel van de bezoekers beperkt is. Ook zij  konden een bezoekje nemen in de Luminaria, deze versie van de Architects of Air. Zelfs met een rolstoel. Ook is het een plekje waar ze zowel op een fijne manier door het geluid en de kleuren geprikkeld werden, als een plek waar ze even tot rust konden komen.

De Luminaria is voor iedereen een fijn bezoek. Je zou het kunnen inzetten als extra trigger om mensen naar je evenement te krijgen. Of om mensen te laten ontspannen. Zeker interessant om een grootschalig evenement waar je nogal overrompeld kan worden door alle prikkels. Het kan ook een manier zijn om te zorgen dat mensen over je evenement praten. Al moet je dan nog wel nadenken over hoe je mensen een link laat leggen met jouw evenement, zodat ze niet alleen de Architects of Air noemen. Mogelijkheden genoeg in ieder geval!

Kijk voor meer informatie op architects-of-air.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen