Aurafoto

Aurafoto’s als spiritueel entertainment

6 juli 2017

Groepsfoto’s, profielfoto’s, polaroid foto’s, green screen foto’s, en nu zijn er zelf aurafoto’s mogelijk op evenementen en beurzen. Een introductie van spiritueel entertainment.

Kiekje met diepgang

Bijzonder en anders. Zo zou je deze vorm van fotografie kunnen verwoorden. Eén ding is zeker, bezoekers raken niet uitgepraat over de persoonlijke en kleurrijke aurafoto’s. Spiritainment was aanwezig op Event17 met de speciale fotoapparatuur. De foto maken is zo gepiept, mits je stil zit en recht de camera inkijkt. De uitleg die daarop volgt is indrukwekkend en veelzeggend. Aan de hand van de kleuren rondom het portret wordt de foto, en dus de energie, gelezen.

Aurafoto's

Kleur bekennen

De foto-entertainers lezen persoonseigenschappen en competenties uit de kleuren. Die kleuren, inclusief betekenis, staan op de website van Spiritainment. Het consult duurt ongeveer 3 minuten per persoon en is altijd individueel. Bezoekers krijgen de aurafoto’s geprint mee. Daar kan een mooi kader omheen met een bedrijfslogo en/of tagline.

Spiritainment heeft nog meer bijzondere acts en workshops. Wat dacht je van koffiedik lezen, handlezen, numerologie en damestas lezen? Wederom bijzondere en interessante acts waar bezoekers nieuwsgierig van worden.

Lees meer over de aurafoto’s op spiritueelentertainment.nl.

Foto in header: The Radiant Human/the Witney Museum of American Art

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Robot als host

Pepper de robot als host van je evenement

Een robot heeft een enorme aantrekkingskracht op je evenement. Wist je dat je hem ook een belangrijke rol kan laten spelen? Bijvoorbeeld als host!

Lees verder
Escape Room in een Box

Een Escape Room in een box

Organiseer je een evenement waarbij teambuilding en samenwerken centraal staat? Met deze escape room variant lossen deelnemers een puzzel op met als basis een kist.

Lees verder
Polsbandje met tokens

Handig: polsbandjes met afscheurbare tokens

Polsbandjes en muntjes in één, dat is handig! Zo kun je je bezoekers eenvoudig gratis consumpties geven, die ze zelf kunnen afscheuren van hun bandje.

Lees verder

2 gedachten over “Aurafoto’s als spiritueel entertainment”

  1. Ik heb twee keer een aurafoto laten maken, zo’n tien jaar terug en op Event17. Beide heel verschillend, maar de omschrijving klopte beide keren wel goed!

Een reactie plaatsen