Aurafoto

Aurafoto’s als spiritueel entertainment

6 juli 2017

Groepsfoto’s, profielfoto’s, polaroid foto’s, green screen foto’s, en nu zijn er zelf aurafoto’s mogelijk op evenementen en beurzen. Een introductie van spiritueel entertainment.

Kiekje met diepgang

Bijzonder en anders. Zo zou je deze vorm van fotografie kunnen verwoorden. Eén ding is zeker, bezoekers raken niet uitgepraat over de persoonlijke en kleurrijke aurafoto’s. Spiritainment was aanwezig op Event17 met de speciale fotoapparatuur. De foto maken is zo gepiept, mits je stil zit en recht de camera inkijkt. De uitleg die daarop volgt is indrukwekkend en veelzeggend. Aan de hand van de kleuren rondom het portret wordt de foto, en dus de energie, gelezen.

Aurafoto's

Kleur bekennen

De foto-entertainers lezen persoonseigenschappen en competenties uit de kleuren. Die kleuren, inclusief betekenis, staan op de website van Spiritainment. Het consult duurt ongeveer 3 minuten per persoon en is altijd individueel. Bezoekers krijgen de aurafoto’s geprint mee. Daar kan een mooi kader omheen met een bedrijfslogo en/of tagline.

Spiritainment heeft nog meer bijzondere acts en workshops. Wat dacht je van koffiedik lezen, handlezen, numerologie en damestas lezen? Wederom bijzondere en interessante acts waar bezoekers nieuwsgierig van worden.

Lees meer over de aurafoto’s op spiritueelentertainment.nl.

Foto in header: The Radiant Human/the Witney Museum of American Art

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

3 Toffe alternatieven voor het fotohokje

Fotohokjes; we vinden het nog steeds leuk om gekke foto’s te maken. Er verschijnen dan ook steeds meer variaties. Kijk eens naar deze 3 alternatieven voor het fotohokje. 

Lees verder
Duikboot tent
Gadgets & Producten

Een tent in de vorm van een duikboot

Tenten zijn er in allerlei vormen en maten te verkrijgen. Vaak zijn ze redelijk degelijk. Deze tent springt er wel heel erg uit: het is een Yellow Submarine!

Lees verder
Locaties

4 locaties met bijzondere projectieschermen

Als je een (groot) scherm nodig hebt op jouw evenement, is het wel zo handig als dat al bij de locatie inbegrepen is. Zeker als je iets bijzonders wilt. Daarom dit keer 3 locaties met bijzondere projectieschermen! 

Lees verder

2 gedachten over “Aurafoto’s als spiritueel entertainment”

  1. Ik heb twee keer een aurafoto laten maken, zo’n tien jaar terug en op Event17. Beide heel verschillend, maar de omschrijving klopte beide keren wel goed!

Een reactie plaatsen