Aurafoto

Aurafoto’s als spiritueel entertainment

6 juli 2017

Groepsfoto’s, profielfoto’s, polaroid foto’s, green screen foto’s, en nu zijn er zelf aurafoto’s mogelijk op evenementen en beurzen. Een introductie van spiritueel entertainment.

Kiekje met diepgang

Bijzonder en anders. Zo zou je deze vorm van fotografie kunnen verwoorden. Eén ding is zeker, bezoekers raken niet uitgepraat over de persoonlijke en kleurrijke aurafoto’s. Spiritainment was aanwezig op Event17 met de speciale fotoapparatuur. De foto maken is zo gepiept, mits je stil zit en recht de camera inkijkt. De uitleg die daarop volgt is indrukwekkend en veelzeggend. Aan de hand van de kleuren rondom het portret wordt de foto, en dus de energie, gelezen.

Aurafoto's

Kleur bekennen

De foto-entertainers lezen persoonseigenschappen en competenties uit de kleuren. Die kleuren, inclusief betekenis, staan op de website van Spiritainment. Het consult duurt ongeveer 3 minuten per persoon en is altijd individueel. Bezoekers krijgen de aurafoto’s geprint mee. Daar kan een mooi kader omheen met een bedrijfslogo en/of tagline.

Spiritainment heeft nog meer bijzondere acts en workshops. Wat dacht je van koffiedik lezen, handlezen, numerologie en damestas lezen? Wederom bijzondere en interessante acts waar bezoekers nieuwsgierig van worden.

Lees meer over de aurafoto’s op spiritueelentertainment.nl.

Foto in header: The Radiant Human/the Witney Museum of American Art

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Servies natuurlijke grondstoffen

Servies van natuurlijke grondstoffen

Duurzaamheid is een steeds groter wordende trend bij het organiseren van evenementen. Zo ook het gebruik van biologisch afbreekbare of herbruikbare producten. Op EventSummit vond ik een duurzaam merk.

Lees verder
Animatie schoenen

Video’s toon je voortaan ook op sneakers

Een thema van een evenement van A tot Z doorvoeren, maakt de sfeer en beleving extra bijzonder. Met deze animatie sneakers steelt de crew of spreker de show!

Lees verder
RecognizaBell

RecognizaBell: een fietsbel met je eigen deuntje in MP3

Dit is nou goed bedacht: een fietsbel die je volledig kunt customizen, inclusief het geluid! Voeg je eigen boodschap of muziekje uit in MP3 en jouw gasten zullen je niet snel meer vergeten.

Lees verder

2 gedachten over “Aurafoto’s als spiritueel entertainment”

  1. Ik heb twee keer een aurafoto laten maken, zo’n tien jaar terug en op Event17. Beide heel verschillend, maar de omschrijving klopte beide keren wel goed!

Een reactie plaatsen