Bezoekers activeren: 3 factoren

Interview: dit zijn de 3 factoren om bezoekers te activeren

1 december 2017

Organiseer je een congres en wil je bezoekers activeren? Ruben Klerkx deelt 3 belangrijke factoren die nodig zijn om mensen in beweging te krijgen.

Mij krijg je niet aan het dansen! Of… toch wel?

Hoewel ik zelf nogal snel enthousiast ben, ben ik niet altijd de ideale congresbezoeker. Even een gezellig dansje doen aan het begin van een congres om los te komen? No way! Het liefst ren ik weg, maar uit beleefdheid blijf je maar ongemakkelijk zitten.

Toch heb ik op Event17 wél heel enthousiast een dansje gedaan aan het begin van een congres. Wat best bijzonder is, want ik stond ook nog eens vooraan, er werden foto’s gemaakt en het was ook nog eens een zakelijk evenement. Allemaal flinke drempels voor mij, maar toch kreeg de man op het podium het voor elkaar. Ik was er zelf verbaasd over, hoe kan dat nou?

Zo pak je het aan

Ruben weet hoe je mensen in beweging krijgt en helpt bedrijven daar bij. Hij vertelde me dat er 3 factoren zijn om mensen te activeren. En het klopt! Dit is precies wat ze op Event17 ook deden.

In het interview hoor je wat de 3 factoren zijn. Neem ze door, geef ze door en zorg voortaan dat de hele zaal meedoet. Inclusief dwarsliggers zoals ik! 🙂

Er is overigens nog een belangrijke factor. Hierover schrijft Ruben op zijn website. Kijk op op bizarbijzonder.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gerelateerde artikelen

Een reactie plaatsen

Altijd op de hoogte van nieuwe goodies

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. 

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. Bekijk hier een voorproefje.