Interview: dit zijn de 3 factoren om bezoekers te activeren

Organiseer je een congres en wil je bezoekers activeren? Ruben Klerkx deelt 3 belangrijke factoren die nodig zijn om mensen in beweging te krijgen.

Mij krijg je niet aan het dansen! Of… toch wel?

Hoewel ik zelf nogal snel enthousiast ben, ben ik niet altijd de ideale congresbezoeker. Even een gezellig dansje doen aan het begin van een congres om los te komen? No way! Het liefst ren ik weg, maar uit beleefdheid blijf je maar ongemakkelijk zitten.

Toch heb ik op Event17 wél heel enthousiast een dansje gedaan aan het begin van een congres. Wat best bijzonder is, want ik stond ook nog eens vooraan, er werden foto’s gemaakt en het was ook nog eens een zakelijk evenement. Allemaal flinke drempels voor mij, maar toch kreeg de man op het podium het voor elkaar. Ik was er zelf verbaasd over, hoe kan dat nou?

Zo pak je het aan

Ruben weet hoe je mensen in beweging krijgt en helpt bedrijven daar bij. Hij vertelde me dat er 3 factoren zijn om mensen te activeren. En het klopt! Dit is precies wat ze op Event17 ook deden.

In het interview hoor je wat de 3 factoren zijn. Neem ze door, geef ze door en zorg voortaan dat de hele zaal meedoet. Inclusief dwarsliggers zoals ik! 🙂

Er is overigens nog een belangrijke factor. Hierover schrijft Ruben op zijn website. Kijk op op bizarbijzonder.nl.

Plaats een reactie