Bezoekers activeren: 3 factoren

Interview: dit zijn de 3 factoren om bezoekers te activeren

1 december 2017

Organiseer je een congres en wil je bezoekers activeren? Ruben Klerkx deelt 3 belangrijke factoren die nodig zijn om mensen in beweging te krijgen.

Mij krijg je niet aan het dansen! Of… toch wel?

Hoewel ik zelf nogal snel enthousiast ben, ben ik niet altijd de ideale congresbezoeker. Even een gezellig dansje doen aan het begin van een congres om los te komen? No way! Het liefst ren ik weg, maar uit beleefdheid blijf je maar ongemakkelijk zitten.

Toch heb ik op Event17 w├ęl heel enthousiast een dansje gedaan aan het begin van een congres. Wat best bijzonder is, want ik stond ook nog eens vooraan, er werden foto’s gemaakt en het was ook nog eens een zakelijk evenement. Allemaal flinke drempels voor mij, maar toch kreeg de man op het podium het voor elkaar. Ik was er zelf verbaasd over, hoe kan dat nou?

Zo pak je het aan

Ruben weet hoe je mensen in beweging krijgt en helpt bedrijven daar bij. Hij vertelde me dat er 3 factoren zijn om mensen te activeren. En het klopt! Dit is precies wat ze op Event17 ook deden.

In het interview hoor je wat de 3 factoren zijn. Neem ze door, geef ze door en zorg voortaan dat de hele zaal meedoet. Inclusief dwarsliggers zoals ik! ­čÖé

Er is overigens nog een belangrijke factor. Hierover schrijft Ruben op zijn website. Kijk op op bizarbijzonder.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

3 Soorten statafels in jouw eigen huisstijl

Statafels zijn handig, maar soms wel een beetje saai. Tover daarom statafels om in je eigen huisstijl door ze te bedrukken. Wij laten zien op welke 3 manieren je dit kunt doen.

Lees verder
Eten & Drinken

Cocktailmachine: ideaal voor drukke evenementen

Cocktails, heerlijk voor op een zomers evenement, maar wat als de bartenders de vraag niet aankunnen? Er bestaat een cocktailmachine, de Cocktailizer!

Lees verder
brein
Organisatie

15 tips om je bezoekers te beïnvloeden en te activeren

Tijdens het evenement Opening Minds kregen we veel tips over neuromarketing en hoe je mensen positief kunt beïnvloeden op je evenement. We delen 15 tips!

Lees verder

Een reactie plaatsen