Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Dansen op een draaischijf

TurboDisco: dansen op een draaischijf

16 augustus 2019

Als je je afvraagt wat deze mensen aan het doen zijn: ze proberen te dansen op een draaiende schijf. Het doel is om zo lang mogelijk op de schijf te blijven staan.

Van dansen een spel maken

De TurboDisco is een kleurrijke draaischijf van FuivConcepts. Het idee is dat een groep mensen erop gaan dansen zonder eraf te vallen. Degene die er het langst op blijft staan wint. Geen zorgen dat er allemaal pijnlijke ongevallen gebeuren: de schijf draait langzaam. Je zou nog extra matten kunnen regelen als je er zeker van wilt zijn dat mensen zacht vallen.

Naast dansen zou je er ook een volleybalspel van kunnen maken door er een net tussen te hangen. Of een potje Twister te spelen. Het lijkt me heel ingewikkeld, maar ook een leuke uitdaging en een bijzondere ervaring. Wanneer doe je nou zoiets?

Als je op zoek bent naar meer of ander entertainment voor je evenement, dan denken we graag mee. Je kunt via dit formulier aangeven wat je ongeveer zoekt.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Aurafoto

Aurafoto’s als spiritueel entertainment

Groepsfoto’s, profielfoto’s, polaroid foto’s, green screen foto’s, en nu zijn er zelfs aurafoto’s mogelijk op evenementen en beurzen. Een introductie van spirituele entertainment.

Lees verder
Karaoke caravan

Vier een groot karaokefeest in een kleine caravan

Wil je een gezellig karaokefeest vieren op locatie? Deze kleine karaokebar is een omgebouwde caravan. Helemaal in de sfeer van een typische Amsterdamse, bruine kroeg.

Lees verder
Planningtools

Handige planningtools voor je evenement

Welke tools gebruiken eventplanners om gestructureerd aan het werk te gaan? Ik vroeg het voor je na! Ken jij ze al?

Lees verder

Plaats een reactie