3 Leuke mobiele DJ booths

Geen feest zonder DJ en ook op borrels is muziek een goede sfeermaker. Een cd’tje opzetten kan, maar een DJ booth inhuren maakt het feest helemaal af. In deze blog deel ik 3 opvallende DJ booths.

Radio Barkas de luxe

De Barkas Framo uit 1959 op de foto hierboven ziet er niet alleen leuk uit, het is een heus radiostation met vintage achtergrondmuziek. Radio Barkas de Luxe draait bekende LP’s en singeltjes uit de jaren 50 en 60 vanaf vinyl. Ze reizen rond en zijn te zien op diverse festivals, maar ze zijn ook te huur voor feesten voor binnen en buiten. Ze zijn geschikt voor feesten met maximaal 500 personen.

Beats, Bites & Bubbles

Op EvenementContact liep ik er straal voorbij. Er stond een DJ booth onverlicht en verlaten in een hoekje. Maar toen ik nog eens rondneusde online zag ik dat het eigenlijk best een goed concept is. Beats, Bites & Bubbles is meer dan een DJ booth, het kan ook gebruikt worden om hapjes en drankjes te serveren. Hieronder zie je de drie mogelijkheden.

Op de site vind je ook foto’s van de achterzijde van de booths. De ‘Bubbles’ versie heeft een eigen koelkast om de wijn in te bewaren, de ‘Bites’ versie heeft trays waar je de hapjes kwijt kan en de ‘Beats’ is uiteraard een DJ booth. Ze zijn alledrie eenvoudig te verplaatsen omdat er geen bedrading nodig is.

Spinkit

Ook de Spinkit kwam ik tegen op EvenementContact. Deze DJ booth ziet er simpel uit, maar is een handige booth met veel voordelen. Het is niet alleen mooi verlicht, maar makkelijk verplaatsbaar en kabelvrij. Volgens de oprichter is de grote kracht van Spinkit de muzikale belevenis binnen een feest. Het is geen enorme geluidsinstallatie, waardoor er kortstondige intieme feestjes plaatsvinden. Met de DJ pal naast je in plaats van op het podium.

Spinkit: mobiele DJ

Mensen kunnen op een borrel rustig blijven doorkletsen, omdat je de Spinkit eenvoudig even de andere kant op draait. Maar ook voor feesten is het zeer geschikt. Een ander voordeel van de Spinkit is dat je gewoon een iPod erop kan aansluiten.

Voor meer inspiratie kijk je op Exoot.info en VavoomAgency.nl. Kijk ook eens naar de Mash Machine, een interactieve muziekinstallatie waarbij bezoekers zelf muziek kunnen maken. Er zijn vast nog veel meer leuke, originele DJ booths. Heb jij nog leuke suggesties, laat dan jouw tip hieronder achter!

8 gedachten over “3 Leuke mobiele DJ booths”

  1. Bedankt voor de aanvulling Boris. Past er zeker goed tussen. En origineel die brandweerwagen als DJ bus. Alleen de website van Our Flow doet het niet. Heb je een andere site met informatie of kun je er wat meer over vertellen?

  2. Nu doet ie het wel, excuus! 😉
    Ja toch? Het is eigenlijk geen brandweerwagen, dat denkt iedereen. Het is een hoogwerker geweest van de Franse elektriciteits maatschappij!
    Our Flow is een omgebouwde Stint, vervoer voor kinderdag verblijven 🙂 Een elektrische mobiel DJ optie… Nu kan je em dus wel zien als het goed is 😉

  3. Over enkele weken zou deze ouwe rakker zowel binnenin als aan de buitenkant helemaal klaar moeten zijn. Voorlopig nog deze foto’s om een indruk te geven. In een sfeervolle retro setting met licht en decoratie materiaal heb ik er bijgevolg nog geen beeldmateriaal van. Inzetbaar overal waar het feest is en er parkeergelegenheid voor is. Voorlopig een linkje naar de Facebook pagina: https://www.facebook.com/for.effe.young/posts/758925224267801
    Weldra meer info op de website: http://www.for-effe-young.be

  4. Wat een leuke! Toen ik klikte snapte ik de naam gelijk, haha! Dank voor het delen!

Plaats een reactie