De opmars van robot barista

30 maart 2017

Over een paar jaar is het heel gewoon: robots op een evenement. Maar is productiviteit te combineren met persoonlijke aandacht voor bezoekers? En of! Startend bij de robot barista. 

Koffie staat gelijk aan een goed gesprek

Vaak de eerste plek waar bezoekers samenkomen, de bar of stand met koffie. En op precies die plek worden wellicht wel de belangrijke gesprekken tussen bezoekers uitgewisseld. Met de robot barista sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen zorg je voor kwalitatieve koffie die in een mum van tijd voor de neus van de bezoeker staat, ook heb je een heuse eyecatcher te pakken voor op de beursvloer. Robots zijn cool! Iedereen wil wel een kopje koffie geserveerd door een robot. De robot barista is sneller, preciezer en stiekem toch best een stuk indrukwekkender dan de menselijke tegenhanger.

Koffie in een robotische handomdraai

Wederom lopen de Amerikanen voor in deze trend. In San Francisco is de eerste koffietent geopend waar de robot barista cappuccino’s, espresso’s en americano’s produceert en serveert in slechts 20 seconden. De elektrisch aangedreven machine vult nauwkeurig een kopje koffie en verwerkt de betaling. Alleen de latte art is nog weggelegd voor de menselijke variant van de robot barista.

Meer weten over de robot barista? Op wired.com vind je een tof filmpje.

Via DutchCowboys

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Met deze workshops krijg jij de lachers op je hand!

Zoek je een originele invulling voor je evenement? Of wil je wat luchtigheid aanbrengen in je programma? Met de workshops van GetTheLaughFlow ontvangen gasten het mooiste cadeautje wat er is, een lach op het gezicht!

Lees verder

De opmars van robot barista

Over een paar jaar is het heel gewoon: robots op een evenement. Maar is productiviteit te combineren met persoonlijke aandacht voor bezoekers? En of! Startend bij de robot barista.

Lees verder
hergebruik presentatie

Hergebruik presentaties voor meer bereik

Het voorbereiden van een presentatie kost veel tijd. Laat het verhaal na één keer presenteren niet liggen, maar hergebruik de nuttige informatie!

Lees verder

Een reactie plaatsen