De opmars van robot barista

30 maart 2017

Over een paar jaar is het heel gewoon: robots op een evenement. Maar is productiviteit te combineren met persoonlijke aandacht voor bezoekers? En of! Startend bij de robot barista. 

Koffie staat gelijk aan een goed gesprek

Vaak de eerste plek waar bezoekers samenkomen, de bar of stand met koffie. En op precies die plek worden wellicht wel de belangrijke gesprekken tussen bezoekers uitgewisseld. Met de robot barista sla je twee vliegen in één klap. Niet alleen zorg je voor kwalitatieve koffie die in een mum van tijd voor de neus van de bezoeker staat, ook heb je een heuse eyecatcher te pakken voor op de beursvloer. Robots zijn cool! Iedereen wil wel een kopje koffie geserveerd door een robot. De robot barista is sneller, preciezer en stiekem toch best een stuk indrukwekkender dan de menselijke tegenhanger.

Koffie in een robotische handomdraai

Wederom lopen de Amerikanen voor in deze trend. In San Francisco is de eerste koffietent geopend waar de robot barista cappuccino’s, espresso’s en americano’s produceert en serveert in slechts 20 seconden. De elektrisch aangedreven machine vult nauwkeurig een kopje koffie en verwerkt de betaling. Alleen de latte art is nog weggelegd voor de menselijke variant van de robot barista.

Meer weten over de robot barista? Op wired.com vind je een tof filmpje.

Via DutchCowboys

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Kraskaart evenement
Gadgets & Producten

Kras & Win en verzamel gegevens van bezoekers

Kras & Win, een concept waarbij gasten digitaal kunnen krassen. Inzetbaar als ludieke poll op je evenement en om leads mee te genereren.

Lees verder
Duurzame rietjes
Eten & Drinken

Nieuw: duurzame rietjes en nog eetbaar ook

We weten intussen allemaal dat plastic een groot probleem is. Om plastic afval te verminderen komen er gelukkig steeds meer duurzame alternatieven. Ook voor rietjes.

Lees verder
Laptupstandaard give away
Gadgets & Producten

Kartonnen laptopstandaard als handige give-away

Dit is een give away die mensen waarschijnlijk echt gebruiken, ik in ieder geval wel! Een laptopstandaard van karton, die je volledig kan bedrukken.

Lees verder

Een reactie plaatsen