Deze sign jugglers wijzen op een ludieke manier de weg

8 mei 2017

Als jouw locatie niet eenvoudig te vinden is of als je gewoon wilt opvallen met je merk, zet dan deze acrobatische sign jugglers in.

Opvallende bewegwijzering

Een goede eventlocatie is eenvoudig te vinden of heeft op z’n minst voor een goede bewegwijzering gezorgd. In sommige gevallen hebben bezoekers wat hulp nodig om de weg te vinden. Bijvoorbeeld wanneer je een outdoor evenement organiseert, een kantoor als eventlocatie gebruikt of jouw evenement midden in de stad op een drukke dag plaatsvindt. Dan komen deze sign jugglers goed van pas.

Je kunt deze jongens ook inzetten om jouw stand of sessie op een grote beurs kenbaar te maken. Zo help je mensen niet alleen de juiste richting op te sturen, het is nog vermakelijk ook!

Acrobatische hoogstandjes

De jongens van Contraversial zijn dansers, freerunners en heel acrobatisch. Zij staan dus niet statisch met een bordje op straat, maar halen er ook stunts mee uit. Een mooie combinatie van theater en brand awareness.

Magische lichtjes

Zoals je op de bovenste foto kunt zien hebben ze lichtgevende handschoenen en brillen. Aangezien ze heel bewegelijk zijn, geeft dat een bijzonder effect, vooral in het donker. Ik kwam ze tegen op Event17 en vroeg ze er iets over te vertellen.

Kijk voor meer informatie op controversial.com.

Foto: Photonic

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Inspiratie evenement

3 Plekken om inspiratie vandaan te halen

Inspiratie voor je evenement kun je overal vinden. Deze 3 plekken helpen je om je online zoektocht naar inspiratie makkelijker te maken!

Lees verder

Festivak komt eraan en dit zijn de highlights

Op 25 en 26 november kun je inspiratie opdoen bij Festivak in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema dit jaar is Technologie & Beleving. Alvast twee highlights van wat je kunt verwachten.

Lees verder

Innovatie gespot: opblaasbare selfies, eetbare zakjes en vuurvazen

We hebben weer wat gave innovaties ontdekt. Opblaasbare poppetjes met je eigen gezicht, eetbare zakjes water en vazen waarmee je vuur kan blussen. Wow!

Lees verder

Een reactie plaatsen