Dinner in Motion: dineren in een visuele wereld

23 februari 2016

Bij Dinner in Motion kunnen je gasten dineren in een omgeving met 360 graden projectie. Het eten sluit aan bij het eten, dus dat zorgt voor een bijzondere totaalbeleving!

Je hebt misschien al het filmpje voorbij zien komen van de projectmapping op een eettafel. Een geanimeerde kok loopt over de tafel en bakt voor je neus een biefstukje en bereid de aardappeltjes en broccoli. Het ziet er erg leuk uit en nadat hij klaar is met bakken word je eten ook geserveerd. Erg leuke manier om je gasten te entertainen voor het eten.

Uit eten in een geanimeerde omgeving

Het kan nog veel uitgebreider dan een projectie alleen op de tafel. In februari opende Dinner in Motion haar deuren in Waalre. Daar zie je niet alleen de projectie op de tafel, maar ook op de muren om je heen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een bosrijke omgeving, een aquarium, een grote stad of juist een woestijn. Het leuke is dat het eten die ze serveren aansluiten bij de projectie. Een lust voor het oog en de mond dus!

Customized en op locatie

Het  restaurant dat plek biedt aan 30 mensen. Je kunt het restaurant naar eigen wens inrichten door simpelweg je eigen logo te laten verwerken in de tafel en in de animaties. Of door de animatie helemaal naar eigen wens te laten ontwerpen. Wil je voorafgaande aan het diner een (bedrijfs)presentatie geven? Geen probleem, dat projecteer je gewoon op de grote schermen. En het voordeel is: iedereen kan het in ieder geval goed zien! 😉

Kijk voor meer informatie op dinnerinmotion.nl

Update 23 november 2016

Dinner in Motion was een tijdelijke opzet en heeft nu een permanente locatie in The Wall. Dat rode, grote gebouw langs de A2 bij Utrecht. Het pand stond 8 jaar leeg en er is nu weer een nieuw leven in geblazen. De locatie in Waalre bestaat dus niet meer.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Bloemenmuur

Bloemen op je evenement? Van vaasje naar muur

Wil jij een beetje groen op je evenement? En een mooie sfeer creëren? Laat dan een muur maken van echte rozen.

Lees verder
Festival Safari

Festivalsafari: als improvisatietheater of als rondleiding

Wat een goed idee voor grote festivals en evenementen: een festivalsafari! Neem bezoekers mee over het terrein en laat zien wat er allemaal te beleven valt.

Lees verder

Bewegende kroonluchter geeft fantastische lichtshow

Een bewegende kroonluchter met ruim 1.000 lampjes levert een fantastische lichtshow op!

Lees verder

Een reactie plaatsen