Dromoscopen: even naar een andere wereld

De Dromoscoop is soort kijkdoos op poten waar je je hoofd in kan steken. Het wekt nieuwsgierigheid op bij jouw bezoekers en brengt ze heel even in een andere wereld.

Geen bioscoop maar dromoscoop

Breng je bezoeker even naar een andere wereld met Dromoscopen. Zet ze neer op het evenement zodat mensen tussendoor even kunnen ontspannen. Of gebruik het als inspiratiemomentje. Hoe dan ook, een kijkje in de Dromoscoop is bijzonder.

Dromoscopen op straat

Drie werelden

Je kunt kiezen uit drie werelden: een fantasiewereld met flamingo’s en suikerspinnen, een onderwaterwereld of het brein. Vooral de laatste twee wereld lijken me interessant voor een zakelijk evenement.

Praktische zaken

Wat fijn is, is dat er ook een trappetje bij zit, voor kleine mensen zoals ik šŸ™‚ Zo kan iedereen het toch goed zien! Er zit ook geluid bij om de beleving compleet te maken. Om dit op je evenement in te zetten heb je slechts een stopcontact nodig. En 4×4 meter ruimte.

Als je dit inzet, wil je dit natuurlijk ook goed onder de aandacht brengen. Heb je hulp nodig bij het maken van aansprekende online content over jouw evenement? Ik help je er graag bij!

Plaats een reactie