Dromoscopen

Dromoscopen: even naar een andere wereld

2 april 2019

De Dromoscoop is soort kijkdoos op poten waar je je hoofd in kan steken. Het wekt nieuwsgierigheid op bij jouw bezoekers en brengt ze heel even in een andere wereld.

Geen bioscoop maar dromoscoop

Breng je bezoeker even naar een andere wereld met Dromoscopen. Zet ze neer op het evenement zodat mensen tussendoor even kunnen ontspannen. Of gebruik het als inspiratiemomentje. Hoe dan ook, een kijkje in de Dromoscoop is bijzonder.

Dromoscopen op straat

Drie werelden

Je kunt kiezen uit drie werelden: een fantasiewereld met flamingo’s en suikerspinnen, een onderwaterwereld of het brein. Vooral de laatste twee wereld lijken me interessant voor een zakelijk evenement.

Praktische zaken

Wat fijn is, is dat er ook een trappetje bij zit, voor kleine mensen zoals ik 🙂 Zo kan iedereen het toch goed zien! Er zit ook geluid bij om de beleving compleet te maken. Om dit op je evenement in te zetten heb je slechts een stopcontact nodig. En 4×4 meter ruimte.

Als je dit inzet, wil je dit natuurlijk ook goed onder de aandacht brengen. Heb je hulp nodig bij het maken van aansprekende online content over jouw evenement? Ik help je er graag bij!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Laat je live inspireren op EventGoodies Live

EventGoodies wil niet alleen bloggen over toffe producten om jou te inspireren, maar het ook laten zien! We organiseren daarom op 12 september EventGoodies Live en dit is wat je kunt verwachten.

Lees verder
Copywriting voor evenementen
Organisatie

Copywriting tips voor evenementen

Copywriting (commercieel schrijven) is van groot belang bij evenementen. Hoe zorg je dat mensen zich aanmelden? Ik volgde een workshop en deel de belangrijkste tips.

Lees verder
Dancefloor confessions
Entertainment

Dancefloor Confessions: anoniem geheimpjes delen

Een bijzondere act die voor reuring en verbinding kan zorgen op jouw evenement. Bij Dancefloor Confessions delen bezoekers hun grootste geheim.

Lees verder

Een reactie plaatsen