Dromoscopen

Dromoscopen: even naar een andere wereld

2 april 2019

De Dromoscoop is soort kijkdoos op poten waar je je hoofd in kan steken. Het wekt nieuwsgierigheid op bij jouw bezoekers en brengt ze heel even in een andere wereld.

Geen bioscoop maar dromoscoop

Breng je bezoeker even naar een andere wereld met Dromoscopen. Zet ze neer op het evenement zodat mensen tussendoor even kunnen ontspannen. Of gebruik het als inspiratiemomentje. Hoe dan ook, een kijkje in de Dromoscoop is bijzonder.

Dromoscopen op straat

Drie werelden

Je kunt kiezen uit drie werelden: een fantasiewereld met flamingo’s en suikerspinnen, een onderwaterwereld of het brein. Vooral de laatste twee wereld lijken me interessant voor een zakelijk evenement.

Praktische zaken

Wat fijn is, is dat er ook een trappetje bij zit, voor kleine mensen zoals ik 🙂 Zo kan iedereen het toch goed zien! Er zit ook geluid bij om de beleving compleet te maken. Om dit op je evenement in te zetten heb je slechts een stopcontact nodig. En 4×4 meter ruimte.

Als je dit inzet, wil je dit natuurlijk ook goed onder de aandacht brengen. Heb je hulp nodig bij het maken van aansprekende online content over jouw evenement? Ik help je er graag bij!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Social walls: handige tools voor meer interactie op events

Je ziet ze weleens op events: Twitter Fountains. Wat ik niet vaak zie is de combinatie van tweets en foto’s, terwijl dát juist tot de verbeelding spreekt.

Lees verder
Samira test de nieuwste giveaways

Vlog: nieuwe giveaways spotten bij Promz.live

Wij bezochten de beurs Promz.live en gingen op zoek naar leuke, nieuwe giveaways die je kunt weggeven aan jouw bezoekers.

Lees verder

De voor- en nadelen van een digitale goodiebag

Tegenwoordig kun je een goodiebag ook digitaal versturen. De voor- en nadelen op een rij! 

Lees verder

Een reactie plaatsen