Dromoscopen

Dromoscopen: even naar een andere wereld

2 april 2019

De Dromoscoop is soort kijkdoos op poten waar je je hoofd in kan steken. Het wekt nieuwsgierigheid op bij jouw bezoekers en brengt ze heel even in een andere wereld.

Geen bioscoop maar dromoscoop

Breng je bezoeker even naar een andere wereld met Dromoscopen. Zet ze neer op het evenement zodat mensen tussendoor even kunnen ontspannen. Of gebruik het als inspiratiemomentje. Hoe dan ook, een kijkje in de Dromoscoop is bijzonder.

Dromoscopen op straat

Drie werelden

Je kunt kiezen uit drie werelden: een fantasiewereld met flamingo’s en suikerspinnen, een onderwaterwereld of het brein. Vooral de laatste twee wereld lijken me interessant voor een zakelijk evenement.

Praktische zaken

Wat fijn is, is dat er ook een trappetje bij zit, voor kleine mensen zoals ik 🙂 Zo kan iedereen het toch goed zien! Er zit ook geluid bij om de beleving compleet te maken. Om dit op je evenement in te zetten heb je slechts een stopcontact nodig. En 4×4 meter ruimte.

Als je dit inzet, wil je dit natuurlijk ook goed onder de aandacht brengen. Heb je hulp nodig bij het maken van aansprekende online content over jouw evenement? Ik help je er graag bij!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Handige promotiestand voor elke locatie

Niet alle locaties zijn geschikt voor een stand. Gelukkig is er dan ook een trailer met ingebouwde tafels, stoelen en schermen, zodat je op elke locatie jouw merk of product kan laten zien. 

Lees verder
Eten & Drinken

Suikerspin: het roze goud, voor jong en oud!

Suikerspin, een zoete lekkernij voor jong en oud. Combineer het in kleurrijke creaties en je krijgt een suikerspin act die de show steelt. 

Lees verder
Organisatie

Dit bankje zorgt voor spontane gesprekjes

Met vreemden in gesprek gaan is soms een beetje lastig. Dit inschuifbare bankje maakt het wat makkelijker. Het brengt jouw eventbezoekers letterlijk dichter bij elkaar!

Lees verder

Een reactie plaatsen