Val op met een drone show

Anderhalf jaar geleden was ik bij de eerste drone show in Nederland. En we vonden een bedrijf die je kan helpen je eigen show te geven.

Drone Sky Show is net gelanceerd (gespot via Support de eventbranche op Instagram) en het eerste bedrijf in Nederland die dit kan aanbieden. Zij kunnen shows geven door middel van drones en led-verlichting. Ideaal als gave opening show of ter vervanging van vuurwerk.

Je kunt er een muzikale show van maken, zoals ik in Amsterdam zag destijds. Of je laat je logo verschijnen in de lucht boven een grote beurs. Daarmee val je ontzettend op!

Combineer met geluid en rook

Vliegende, lichtgevende drones zijn al gaaf. Maar het wordt pas echt een beleving als je het combineert met licht. Je kunt ook rook inzetten om een show compleet te maken.

Het is natuurlijk behoorlijk nieuw en op wat spectaculaire filmpjes na van shows in Amerika bijvoorbeeld, hebben we er nog weinig ervaring mee. Daarom is het fijn dat er nu een bedrijf is die zich hierin specialiseert en jou goed kan adviseren over de mogelijkheden die passen bij jouw evenement.

Ze maken tijdens de voorbereidingen een animatie van de show, zodat je een goed beeld krijgt wat het eindresultaat wordt.

Geen zorgen over vergunningen

Ook heel belangrijk: de vergunningen. Drone Sky Show weet wat er wel of niet mag, kunnen een risicoanalyse voor je maken en regelen de vergunningenaanvraag. Dan heb jij er geen zorgen over!

Plaats een reactie