Drones geven een spectaculaire lichtshow

1 november 2016

In deze video’s zie je drones een spectaculaire lichtshow geven. Elke video is net even anders. Laat je inspireren! 

Tijdens de feestdagen wil je misschien iets heel bijzonders inzetten op je evenement. Je denkt als snel aan lichtjes, misschien zelfs aan vuurwerk. Als vuurwerk om wat voor reden geen optie is of je gewoon iets anders wilt, kijk dan eens naar de mogelijkheden om drones een lichtshow te geven. Als een soort vliegende pixel kun je ze door de lucht laten vliegen.

Voorbeelden

In de video hieronder zie je hoe Intel vorig jaar in Hamburg met 100 drones

Het tweede voorbeeld is een Japanse video waar 20 drones onder begeleiding van traditionele Japanse gitaren door de lucht zweven. In plaats van lichtpuntjes, zie je nu gekleurde figuurtjes.

In de laatste video is er een lichtgevende hoepel bevestigd aan de drones. De hoepel kan rondjes draaien, wat een bijzonder effect geeft.

Of je het op dit moment eenvoudig kan huren en organiseren in Nederland, heb ik zo gauw niet kunnen achterhalen. Ik vermoed dat het best mogelijk is, maar je wel wat budget moet hebben om een custom made show te laten maken.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Tactify: eenvoudig mobiele marketingacties opzetten

Met de handige software van Tactify kun je eenvoudig persoonsgerichte marketingacties opzetten. Ideaal om je eventbezoeker in beweging te krijgen! 

Lees verder

Zo voer je de eventbeleving tot in de puntjes uit

Hoe zorg je voor een goede eventbeleving, zelfs bij de onvermijdelijke en onaantrekkelijke elementen van een evenement? Zoals de toiletten, het afval en hekwerken. Negeer het niet, maar besteed er juist meer aandacht aan! 

Lees verder

Dit bankje zorgt voor spontane gesprekjes

Met vreemden in gesprek gaan is soms een beetje lastig. Dit inschuifbare bankje maakt het wat makkelijker. Het brengt jouw eventbezoekers letterlijk dichter bij elkaar!

Lees verder

Een reactie plaatsen