Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Drones geven een spectaculaire lichtshow

1 november 2016

In deze video’s zie je drones een spectaculaire lichtshow geven. Elke video is net even anders. Laat je inspireren! 

Tijdens de feestdagen wil je misschien iets heel bijzonders inzetten op je evenement. Je denkt als snel aan lichtjes, misschien zelfs aan vuurwerk. Als vuurwerk om wat voor reden geen optie is of je gewoon iets anders wilt, kijk dan eens naar de mogelijkheden om drones een lichtshow te geven. Als een soort vliegende pixel kun je ze door de lucht laten vliegen.

Voorbeelden

In de video hieronder zie je hoe Intel vorig jaar in Hamburg met 100 drones

Het tweede voorbeeld is een Japanse video waar 20 drones onder begeleiding van traditionele Japanse gitaren door de lucht zweven. In plaats van lichtpuntjes, zie je nu gekleurde figuurtjes.

In de laatste video is er een lichtgevende hoepel bevestigd aan de drones. De hoepel kan rondjes draaien, wat een bijzonder effect geeft.

Of je het op dit moment eenvoudig kan huren en organiseren in Nederland, heb ik zo gauw niet kunnen achterhalen. Ik vermoed dat het best mogelijk is, maar je wel wat budget moet hebben om een custom made show te laten maken.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Utrecht Region Pass voor evenementen

Locaties ontdekken met de Utrecht Region Pass

We mochten weer mee met de Locatietour om locaties te ontdekken in het centrum van Utrecht. Deze keer gingen we met het OV met een hele handige pas.

Lees verder
Fotohokje upsidedown

3 Toffe alternatieven voor het fotohokje – Deel 2

Fotohokjes zijn leuk. Creatieve varianten daarop zijn nog leuker! We hebben weer 3 toffe alternatieven gevonden op het ‘gewone’ fotohokje.

Lees verder
Kunstcaravan huren

Kunstcaravans: als slaapplek of eyecatcher

Laat jouw bezoekers overnachten op jouw evenement. En als je er iets bijzonders van wilt maken, huur je Kunstcaravans in. Is dat iets te gewaagd? Dan kun je het ook op andere manieren inzetten.

Lees verder

Plaats een reactie