Droommachine

Droommachine laat bezoekers ontspannen

14 december 2017

Heerlijk wegdromen op een evenement. Niet tijdens een presentatie, maar in een droommachine. Een mobiele installatie die je overal kunt neerzetten. Laat bezoekers genieten en ontspannen.

Stel je voor, je kunt even volledig ontspannen tijdens een drukke werkweek waarbij je ook nog eens een evenement bezoekt. Geen powernap in een afgesloten kamer op kantoor, maar in een futuristische tent op een drukbezocht evenement. Officieel heet de installatie Dreammachine 2.0. Gemaakt door knappe koppen die een totaal nieuwe beleving willen aanbieden. En dat is gelukt!

Ontsnap aan de realiteit

Het tentdoek wordt een projectiescherm waarop allerlei vormen en kleuren voorbijkomen. Samen met speciaal gecomponeerd geluid op een koptelefoon, maakt dat de bijzonder ervaring compleet. De tent, of tenten, hebben elk twee ligplaatsen waar bezoekers kunnen plaatsnemen. Ideaal voor een evenement, festival of (kunst)expositie. Ik zie zoiets wel staan op de aankomende Museumnacht in 2018.

Licht in de duisternis

Er is niet veel ruimte nodig voor de tent, maar zorg wel dat het donker is. De beelden worden geprojecteerd en zijn het best te zien met gedimd licht of helemaal zonder licht. Mede daardoor wordt het beleving als ontspannen ervaren. Even afsluiten van alles om je heen en heerlijk met een koptelefoon genieten van een onvergetelijk moment.

Lees meer over de Droommachine via oddstream.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Slimme tools om het netwerken leuker en handiger te maken

Er komen steeds meer mogelijkheden om evenementbezoekers leuker, maar vooral ook slimmer te laten netwerken. Vier tools op een rij. 

Lees verder

Blauwe wijn, een nieuwe trend?

Op je evenement wil je je bezoekers graag verrassen. Dat kun je op veel manieren doen. Met behulp van de aankleding, door leuke entertainment en zelfs met de hapjes en drankjes. En daarin zie je ook steeds vaker bijzondere innovaties. Zo is er tegenwoordig blauwe wijn, bedacht door een groepje jonge Spanjaarden. 

Lees verder
KLIK badges

KLIK is een nieuwe wearable met veel handige features

KLIK is een handige wearable waarmee bezoekers eenvoudig kunnen netwerken, hun programma kunnen samenstellen en informatie kunnen ontvangen.

Lees verder

Een reactie plaatsen