Droommachine

Droommachine laat bezoekers ontspannen

14 december 2017

Heerlijk wegdromen op een evenement. Niet tijdens een presentatie, maar in een droommachine. Een mobiele installatie die je overal kunt neerzetten. Laat bezoekers genieten en ontspannen.

Stel je voor, je kunt even volledig ontspannen tijdens een drukke werkweek waarbij je ook nog eens een evenement bezoekt. Geen powernap in een afgesloten kamer op kantoor, maar in een futuristische tent op een drukbezocht evenement. Officieel heet de installatie Dreammachine 2.0. Gemaakt door knappe koppen die een totaal nieuwe beleving willen aanbieden. En dat is gelukt!

Ontsnap aan de realiteit

Het tentdoek wordt een projectiescherm waarop allerlei vormen en kleuren voorbijkomen. Samen met speciaal gecomponeerd geluid op een koptelefoon, maakt dat de bijzonder ervaring compleet. De tent, of tenten, hebben elk twee ligplaatsen waar bezoekers kunnen plaatsnemen. Ideaal voor een evenement, festival of (kunst)expositie. Ik zie zoiets wel staan op de aankomende Museumnacht in 2018.

Licht in de duisternis

Er is niet veel ruimte nodig voor de tent, maar zorg wel dat het donker is. De beelden worden geprojecteerd en zijn het best te zien met gedimd licht of helemaal zonder licht. Mede daardoor wordt het beleving als ontspannen ervaren. Even afsluiten van alles om je heen en heerlijk met een koptelefoon genieten van een onvergetelijk moment.

Lees meer over de Droommachine via oddstream.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Creatieve eventmanager en copywriter die het liefst de hele dag bezig is met bedenken, creëren en inspireren. Schrijft en organiseert voor verschillende opdrachtgevers op freelance- en projectbasis.

Een reactie plaatsen