Droommachine

Droommachine laat bezoekers ontspannen

14 december 2017

Heerlijk wegdromen op een evenement. Niet tijdens een presentatie, maar in een droommachine. Een mobiele installatie die je overal kunt neerzetten. Laat bezoekers genieten en ontspannen.

Stel je voor, je kunt even volledig ontspannen tijdens een drukke werkweek waarbij je ook nog eens een evenement bezoekt. Geen powernap in een afgesloten kamer op kantoor, maar in een futuristische tent op een drukbezocht evenement. Officieel heet de installatie Dreammachine 2.0. Gemaakt door knappe koppen die een totaal nieuwe beleving willen aanbieden. En dat is gelukt!

Ontsnap aan de realiteit

Het tentdoek wordt een projectiescherm waarop allerlei vormen en kleuren voorbijkomen. Samen met speciaal gecomponeerd geluid op een koptelefoon, maakt dat de bijzonder ervaring compleet. De tent, of tenten, hebben elk twee ligplaatsen waar bezoekers kunnen plaatsnemen. Ideaal voor een evenement, festival of (kunst)expositie. Ik zie zoiets wel staan op de aankomende Museumnacht in 2018.

Licht in de duisternis

Er is niet veel ruimte nodig voor de tent, maar zorg wel dat het donker is. De beelden worden geprojecteerd en zijn het best te zien met gedimd licht of helemaal zonder licht. Mede daardoor wordt het beleving als ontspannen ervaren. Even afsluiten van alles om je heen en heerlijk met een koptelefoon genieten van een onvergetelijk moment.

Lees meer over de Droommachine via oddstream.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

LED-maskers

Met deze LED-maskers steel je de show

Deze LED-maskers geven een prachtige lichtshow en reageren op geluid. Ideaal voor een spectaculaire opening van een evenement.

Lees verder
event app

5 redenen waarom weinig bezoekers de event app gebruiken

Heb je zo je best gedaan en zitten zwoegen op de event app op tijd af te krijgen, gebruiken mensen het niet. Dit zijn 5 redenen waarom mensen afhaken. Dan kun je er rekening mee houden voor een volgende keer.

Lees verder
Fotomagneet

Met magneetfoto’s blijf je langer hangen

Een foto niet per mail versturen of op een Polaroid afdrukken, maar op een magneet. De bezoeker hangt het op de koelkast. Zo blijft jouw merk langer hangen!

Lees verder

Plaats een reactie