Droommachine

Droommachine laat bezoekers ontspannen

14 december 2017

Heerlijk wegdromen op een evenement. Niet tijdens een presentatie, maar in een droommachine. Een mobiele installatie die je overal kunt neerzetten. Laat bezoekers genieten en ontspannen.

Stel je voor, je kunt even volledig ontspannen tijdens een drukke werkweek waarbij je ook nog eens een evenement bezoekt. Geen powernap in een afgesloten kamer op kantoor, maar in een futuristische tent op een drukbezocht evenement. Officieel heet de installatie Dreammachine 2.0. Gemaakt door knappe koppen die een totaal nieuwe beleving willen aanbieden. En dat is gelukt!

Ontsnap aan de realiteit

Het tentdoek wordt een projectiescherm waarop allerlei vormen en kleuren voorbijkomen. Samen met speciaal gecomponeerd geluid op een koptelefoon, maakt dat de bijzonder ervaring compleet. De tent, of tenten, hebben elk twee ligplaatsen waar bezoekers kunnen plaatsnemen. Ideaal voor een evenement, festival of (kunst)expositie. Ik zie zoiets wel staan op de aankomende Museumnacht in 2018.

Licht in de duisternis

Er is niet veel ruimte nodig voor de tent, maar zorg wel dat het donker is. De beelden worden geprojecteerd en zijn het best te zien met gedimd licht of helemaal zonder licht. Mede daardoor wordt het beleving als ontspannen ervaren. Even afsluiten van alles om je heen en heerlijk met een koptelefoon genieten van een onvergetelijk moment.

Lees meer over de Droommachine via oddstream.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Miniclub in een bus

Een miniclub in een bus

Wil jij je gasten als VIPs vervoeren naar een feest? Laat het feestje alvast beginnen in deze luxe bus dat is omgetoverd als miniclub.

Lees verder
Geprinte vloer van vinyl

Opvallen op een evenement doe je met een customized vloer

Je kan tegenwoordig van alles customizen. Ook vinyl vloeren. Niet alleen leuk om het te matchen qua uitstraling, maar je kunt een eigen ontworpen vloer ook effectief inzetten voor jouw merk.

Lees verder

VeeJay: een DJ met gave video walls

Tijdens EvenementContact sprak ik met Geert van Veejay; een DJ die niet alleen muziek draait, maar ook voor gave visualisaties zorgt. Dat gaat een stapje verder dan mooie video’s op een scherm. 

Lees verder

Een reactie plaatsen