Droommachine

Droommachine laat bezoekers ontspannen

14 december 2017

Heerlijk wegdromen op een evenement. Niet tijdens een presentatie, maar in een droommachine. Een mobiele installatie die je overal kunt neerzetten. Laat bezoekers genieten en ontspannen.

Stel je voor, je kunt even volledig ontspannen tijdens een drukke werkweek waarbij je ook nog eens een evenement bezoekt. Geen powernap in een afgesloten kamer op kantoor, maar in een futuristische tent op een drukbezocht evenement. Officieel heet de installatie Dreammachine 2.0. Gemaakt door knappe koppen die een totaal nieuwe beleving willen aanbieden. En dat is gelukt!

Ontsnap aan de realiteit

Het tentdoek wordt een projectiescherm waarop allerlei vormen en kleuren voorbijkomen. Samen met speciaal gecomponeerd geluid op een koptelefoon, maakt dat de bijzonder ervaring compleet. De tent, of tenten, hebben elk twee ligplaatsen waar bezoekers kunnen plaatsnemen. Ideaal voor een evenement, festival of (kunst)expositie. Ik zie zoiets wel staan op de aankomende Museumnacht in 2018.

Licht in de duisternis

Er is niet veel ruimte nodig voor de tent, maar zorg wel dat het donker is. De beelden worden geprojecteerd en zijn het best te zien met gedimd licht of helemaal zonder licht. Mede daardoor wordt het beleving als ontspannen ervaren. Even afsluiten van alles om je heen en heerlijk met een koptelefoon genieten van een onvergetelijk moment.

Lees meer over de Droommachine via oddstream.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

zet niet zomaar een goodie in

Ben je enthousiast geworden over deze blog en wil je dit idee direct inzetten? Super! Maar...

Is het wel de juiste investering voor jouw evenement?
tip

Misschien vind je dit ook interessant

Ultieme gastvrijheid door rekening te houden met dieetwensen

Goed eten op een evenement is belangrijk en draagt bij aan de gastvrijheid. Maar wat doe je eigenlijk met de dieetwensen van bezoekers?

Lees verder

Netwerkkleed: effectief en ontspannen netwerken

Netwerken gaat soms helemaal vanzelf, maar soms hebben mensen een duwtje in de rug nodig. Met het Netwerkkleed op tafel gaat het in ieder geval helemaal goedkomen!

Lees verder
Vrouw zoekt inspiratie

Die tool kun je dus beter niet gebruiken

Je bezocht een evenement waar ze allerlei leuke tools inzetten. Dat wil jij natuurlijk ook voor jouw evenement. Maar zo’n tool kan juist averechts werken op jouw evenement. 

Lees verder

Plaats een reactie