Een complete VR-bioscoop op locatie

25 mei 2017

Virtual reality is helemaal hip, maar hoe leuk zou het zijn als je een eigen VR-bioscoop neerzet op jouw evenement? Het is nu mogelijk.

Ik mocht op Event17 plaatsnemen in de stoelen van VR Cinema om een film naar keuze te beleven. Een 360° ervaring waarbij je even volledig van de wereld wordt afgesloten en meegaat in de flow van de film. Begeleid door passende muziek waan je je voor heel even in een andere wereld.

Futuristische filmbeleving als pop-up

The VR Cinema is gestart met een tour door diverse Europese steden en kent inmiddels een vaste locatie in Nederland, in hartje Amsterdam. De VR-bioscoop is ook als pop-up te boeken voor elk soort evenement en locatie. Een goede invulling voor een bedrijfsfeest op een industriële locatie waarbij bezoekers een horrorfilm bekijken, eventueel gecombineerd met een escape room. Of zelfs buiten op een inspirerende locatie, met een VR-bril en 360° stoel. Zie jij het al voor je?

Virtual reality op maat

Hoe gaaf zou het zijn als de inhoud van de VR-films geheel maatwerk zouden worden. Een eigen verhaal, huisstijl, boodschap, een totale eigen VR-ervaring voor relaties, medewerkers en klanten. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos! Terug naar de realiteit. Op dit moment is er keuze uit een selectie van vier films per thema (Spannend, Documentaire en Kids) en de films duren 30 minuten.

Bekijk het concept op thevrcinema.com.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

No shows verlagen

Zo heb je minder last van no shows op je evenement

Gratis evenementen trekken vaak meer bezoekers aan. Het nadeel is dat de no shows ook hoog zijn. Er zijn een aantal manieren om de no shows te verlagen. 

Lees verder
Projectiedome

Projectiedome zorgt voor ultieme sfeer

Beeld en licht kunnen veel doen voor de sfeer op je evenement. Combineer deze elementen met de inzet van een projectiedome en verras met een unieke zintuiglijke belevenis.

Lees verder
Workshop Dabke dansen

Workshop Dabke: feestelijk en verbindend

Je kent het vast wel, de Arabische volksdans waarbij je in een kring danst. Je kunt dit inzetten als workshop of energizer voor je evenement. Plezier verzekerd!

Lees verder

Een reactie plaatsen