Een complete VR-bioscoop op locatie

25 mei 2017

Virtual reality is helemaal hip, maar hoe leuk zou het zijn als je een eigen VR-bioscoop neerzet op jouw evenement? Het is nu mogelijk.

Ik mocht op Event17 plaatsnemen in de stoelen van VR Cinema om een film naar keuze te beleven. Een 360° ervaring waarbij je even volledig van de wereld wordt afgesloten en meegaat in de flow van de film. Begeleid door passende muziek waan je je voor heel even in een andere wereld.

Futuristische filmbeleving als pop-up

The VR Cinema is gestart met een tour door diverse Europese steden en kent inmiddels een vaste locatie in Nederland, in hartje Amsterdam. De VR-bioscoop is ook als pop-up te boeken voor elk soort evenement en locatie. Een goede invulling voor een bedrijfsfeest op een industriële locatie waarbij bezoekers een horrorfilm bekijken, eventueel gecombineerd met een escape room. Of zelfs buiten op een inspirerende locatie, met een VR-bril en 360° stoel. Zie jij het al voor je?

Virtual reality op maat

Hoe gaaf zou het zijn als de inhoud van de VR-films geheel maatwerk zouden worden. Een eigen verhaal, huisstijl, boodschap, een totale eigen VR-ervaring voor relaties, medewerkers en klanten. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos! Terug naar de realiteit. Op dit moment is er keuze uit een selectie van vier films per thema (Spannend, Documentaire en Kids) en de films duren 30 minuten.

Bekijk het concept op thevrcinema.com.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

fruit

Fruit in een ander jasje: buddha peren

Fruit is gezond en lekker als tussendoortje op een evenement. Vervang die schalen met appels en bananen eens met iets bijzonders: andersvormig fruit, zoals de buddha peren!

Lees verder
Groen evenement

5 Ideeën voor een groen evenement

Organiseer je een evenement met het thema natuur of groen? Wij hebben een aantal ideeën voor je verzameld rondom gras en groen!

Lees verder

Een strandfeest zonder stress over het weer

Als je een keer behoefte hebt aan een strandlocatie, maar niet afhankelijk wilt zijn van het wisselvallige weer, kijk dan eens naar Strand Binnen.

Lees verder

Een reactie plaatsen