Een complete VR-bioscoop op locatie

25 mei 2017

Virtual reality is helemaal hip, maar hoe leuk zou het zijn als je een eigen VR-bioscoop neerzet op jouw evenement? Het is nu mogelijk.

Ik mocht op Event17 plaatsnemen in de stoelen van VR Cinema om een film naar keuze te beleven. Een 360° ervaring waarbij je even volledig van de wereld wordt afgesloten en meegaat in de flow van de film. Begeleid door passende muziek waan je je voor heel even in een andere wereld.

Futuristische filmbeleving als pop-up

The VR Cinema is gestart met een tour door diverse Europese steden en kent inmiddels een vaste locatie in Nederland, in hartje Amsterdam. De VR-bioscoop is ook als pop-up te boeken voor elk soort evenement en locatie. Een goede invulling voor een bedrijfsfeest op een industriële locatie waarbij bezoekers een horrorfilm bekijken, eventueel gecombineerd met een escape room. Of zelfs buiten op een inspirerende locatie, met een VR-bril en 360° stoel. Zie jij het al voor je?

Virtual reality op maat

Hoe gaaf zou het zijn als de inhoud van de VR-films geheel maatwerk zouden worden. Een eigen verhaal, huisstijl, boodschap, een totale eigen VR-ervaring voor relaties, medewerkers en klanten. Dan zijn de mogelijkheden eindeloos! Terug naar de realiteit. Op dit moment is er keuze uit een selectie van vier films per thema (Spannend, Documentaire en Kids) en de films duren 30 minuten.

Bekijk het concept op thevrcinema.com.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Terugblik EvenementContact 2016

Ook dit jaar bezocht ik weer EvenementContact. In deze blog een korte terugblik en wat highlights die ik ben tegengekomen.

Lees verder
Handen uit de muur

5 Creatieve beurswanden waar je mee opvalt

Wil jij echt opvallen op een beurs of evenement? Zorg dan voor een creatieve eyecatcher. Zoals een wand met armen die een product aanreikt of een wand waar je je eigen boodschap op kunt schrijven en tekenen.

Lees verder
online stemmen tools

Laat je publiek online stemmen: 4 tools

Een (kennisdelings)evenement is op z’n best als er tweerichtingsverkeer is. Online stemtools kunnen daarbij een heel handig middel zijn om de mening van het publiek te vragen en de spreker daarop te laten inspelen. Er verschijnen steeds meer handige stemtools die je kunt inzetten. Ik zet er een aantal op een rijtje.

Lees verder

Een reactie plaatsen