Een hapje en drankje in de lucht met Santa in the Sky

17 november 2015

Wil je een heel uniek en exclusief kerstevenement organiseren? Neem je gasten dan mee de lucht in met Santa in the Sky. 

Een hapje en een drankje in de lucht

Met 16 personen stap je in de slee van de kerstman, compleet met rendieren. Je zit in twee rijen van 8 aan een grote tafel en gaat 50 meter hoog de lucht in. Om het kerstgevoel helemaal af te maken worden de sneeuwmachines aangezet. In de 20 minuten dat men in de lucht hangt, kunnen ze genieten van een bijvoorbeeld een wafel met een kopje warme chocomelk of glühwein. Dat wordt een moment om niet meer te vergeten!

Eenmaal beneden kan de volgende groep instappen. In één uur tijd kunnen er 48 mensen de lucht in. Om het helemaal af te maken, kun je de slee in je eigen huisstijl laten opmaken.

Ook de rest van het jaar in te huren

Mocht het nou iets te kort dag zijn of je al andere plannen hebben gemaakt voor kerst, dan kun je dit idee ook nog ingedachten houden voor de rest van het jaar. Dit concept is namelijk een onderdeel van het Belgische bedrijf Dinner in the Sky. Het is dus ook zonder de kerstaankleding in te zetten. Zonder het kerstdecor is er ook iets meer plek en kunnen er 22 man mee.

dinnerinthesky_avond

dinneinthesky_overdag  dinnerinthesky_tafel

Wil je meer informatie, ga dan naar dinnerinthesky.com.

Via eventplanner.be.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Animatie schoenen

Video’s toon je voortaan ook op sneakers

Een thema van een evenement van A tot Z doorvoeren, maakt de sfeer en beleving extra bijzonder. Met deze animatie sneakers steelt de crew of spreker de show!

Lees verder
LED-maskers

Met deze LED-maskers steel je de show

Deze LED-maskers geven een prachtige lichtshow en reageren op geluid. Ideaal voor een spectaculaire opening van een evenement.

Lees verder
Reclamebord en spiegel in één

Innovatie gespot: reclamebord en spiegel in één

We kwamen afgelopen maand een reclamebord tegen dat verandert in een spiegel als je dichtbij komt, een gave animatie op basis van je visitekaartje en een nieuwe manier van tickets verkopen.

Lees verder

Plaats een reactie