Een hapje en drankje in de lucht met Santa in the Sky

17 november 2015

Wil je een heel uniek en exclusief kerstevenement organiseren? Neem je gasten dan mee de lucht in met Santa in the Sky. 

Een hapje en een drankje in de lucht

Met 16 personen stap je in de slee van de kerstman, compleet met rendieren. Je zit in twee rijen van 8 aan een grote tafel en gaat 50 meter hoog de lucht in. Om het kerstgevoel helemaal af te maken worden de sneeuwmachines aangezet. In de 20 minuten dat men in de lucht hangt, kunnen ze genieten van een bijvoorbeeld een wafel met een kopje warme chocomelk of glühwein. Dat wordt een moment om niet meer te vergeten!

Eenmaal beneden kan de volgende groep instappen. In één uur tijd kunnen er 48 mensen de lucht in. Om het helemaal af te maken, kun je de slee in je eigen huisstijl laten opmaken.

Ook de rest van het jaar in te huren

Mocht het nou iets te kort dag zijn of je al andere plannen hebben gemaakt voor kerst, dan kun je dit idee ook nog ingedachten houden voor de rest van het jaar. Dit concept is namelijk een onderdeel van het Belgische bedrijf Dinner in the Sky. Het is dus ook zonder de kerstaankleding in te zetten. Zonder het kerstdecor is er ook iets meer plek en kunnen er 22 man mee.

dinnerinthesky_avond

dinneinthesky_overdag  dinnerinthesky_tafel

Wil je meer informatie, ga dan naar dinnerinthesky.com.

Via eventplanner.be.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Je evenement in beeld vanuit de lucht

Met deze drone maak je voortaan de mooiste selfies. Niet alleen van jezelf, maar vooral van je gasten. Deze compacte vliegende camera legt het evenement vast vanuit de lucht!

Lees verder
Organisatie

Hergebruik presentaties voor meer bereik

Het voorbereiden van een presentatie kost veel tijd. Laat het verhaal na één keer presenteren niet liggen, maar hergebruik de nuttige informatie!

Lees verder
Organisatie

Volop inspiratie op EvenementContact

Op 12 februari bezocht ik voor het eerst het congres EvenementContact. Ik had geen idee wat ik moest verwachten, maar na een paar uur veel mensen gesproken te hebben, ging ik volop inspiratie weer naar huis.

Lees verder

Een reactie plaatsen