Miniclub in een bus

Een miniclub in een bus

30 mei 2017

Wil jij je gasten als VIPs vervoeren naar een feest? Laat het feestje alvast beginnen in deze luxe bus dat is omgetoverd als miniclub.

Zoals ik weleens vaker schrijf, vind ik het een gemiste kans als je alleen binnen de muren van het evenement aandacht geeft aan de sfeer en aankleding. Je kunt dit ook doorvoeren op andere plekken. Bijvoorbeeld als mensen eerst een stukje vervoerd moeten worden.

VIP-club

Met deze bus van StarTransfer is dat helemaal niet zo vervelend. Het is een luxe bus, waarin je je even waant in een VIP-club. Ik zag ze op EvenementContact en nam even een kijkje.


Zoals je ziet is het heel sfeervol en er kunnen nog best wat mensen in. Maximaal 37 volgens de site. Er zijn twee verdiepingen, maar de bovenste is wat kleiner. Beneden hebben ze namelijk de de tussenvloer eruit gehaald zodat er een hoog plafond is.

Handige faciliteiten

Dankzij deze luxe bus, kun je je gasten gekoelde drankjes aanbieden. Je kunt er ook hapjes laten regelen. Uiteraard kun je een DJ inzetten, want wat is een club zonder DJ? Er is een draaitafel aanwezig, een geluidssysteem en je kunt een lichtshow geven. En mocht je liever een comedian inzetten of een leuke gastspreker die een korte presentatie geeft, dan kan dat ook. Er is zelfs een scherm aanwezig!

Kijk voor meer informatie op startransfer.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

De Wasman

Schonen handen dankzij de Wasman

Schone handen en een kort wasritueeltje, midden op een evenement. Dat kan met de mobiele wasbak van de Wasman.

Lees verder

BioDome: duurzaam, mobiel en innovatief

De BioDome is een mobiele, duurzame locatie, die je zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant kunt customizen.

Lees verder
Netwerken stimuleren als organisator

Hoe kun je als organisator het netwerken stimuleren?

Niet iedereen knoopt zomaar een praatje aan tijdens het netwerken. Hoe kun je zorgen dat mensen echt kennismaken met elkaar?

Lees verder

Een reactie plaatsen