Een miniclub in een bus

Wil jij je gasten als VIPs vervoeren naar een feest? Laat het feestje alvast beginnen in deze luxe bus dat is omgetoverd als miniclub.

Zoals ik weleens vaker schrijf, vind ik het een gemiste kans als je alleen binnen de muren van het evenement aandacht geeft aan de sfeer en aankleding. Je kunt dit ook doorvoeren op andere plekken. Bijvoorbeeld als mensen eerst een stukje vervoerd moeten worden.

VIP-club

Met deze bus van StarTransfer is dat helemaal niet zo vervelend. Het is een luxe bus, waarin je je even waant in een VIP-club. Ik zag ze op EvenementContact en nam even een kijkje.


Zoals je ziet is het heel sfeervol en er kunnen nog best wat mensen in. Maximaal 37 volgens de site. Er zijn twee verdiepingen, maar de bovenste is wat kleiner. Beneden hebben ze namelijk de de tussenvloer eruit gehaald zodat er een hoog plafond is.

Handige faciliteiten

Dankzij deze luxe bus, kun je je gasten gekoelde drankjes aanbieden. Je kunt er ook hapjes laten regelen. Uiteraard kun je een DJ inzetten, want wat is een club zonder DJ? Er is een draaitafel aanwezig, een geluidssysteem en je kunt een lichtshow geven. En mocht je liever een comedian inzetten of een leuke gastspreker die een korte presentatie geeft, dan kan dat ook. Er is zelfs een scherm aanwezig!

Kijk voor meer informatie op startransfer.nl.

Plaats een reactie