Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Mobiele escape room

Een teambuildings spel voor grote groepen

12 februari 2019

Op zoek naar iets gaafs voor een  teambuildingsdag met een grote groep? De Toolbox Experience kun je spelen op elke locatie tot wel 1.000 personen. Een spel dat spannend blijft voor elke deelnemer tot het eind.

We hebben eerder geschreven over de box van The Box Company. Ze hebben een nieuw spel gemaakt; de Toolbox Experience.

Spelen waar je maar wilt

Het spel heeft wat weg van een escape room. En die zijn erg populair. Ontzettend leuk met een groepje vrienden, maar niet altijd ideaal voor een bedrijfsuitje. De meeste escape rooms zijn niet geschikt voor grote groepen. En in veel gevallen wil je het combineren met een etentje en misschien wel een plenaire sessie. Gelukkig zijn er ook andere variaties.

De Toolbox Experience kun spelen op kantoor als je een grote ruimte beschikbaar hebt of op een eventlocatie.

Puzzelspel als bedrijfsuitje

Iedereen doet mee tot het eind

De Toolbox Experience heeft twee belangrijke elementen waardoor het spel leuk is voor elke speler.

Iedere deelnemer krijgt een rol. Per box kunnen 7 mensen meespelen en 1.000 mensen tegelijk. En dan ook echt tegelijk. Je ziet namelijk vaak bij dit soort spelen dat er een paar mensen het voortouw nemen en de rest toekijkt. Dat is hier niet het geval, want iedereen krijgt een rol en er zijn meerdere puzzels tegelijk op te lossen.

Elke groep speelt door tot het eind. Wat je ook weleens ziet is dat de eerste groep heel snel klaar is en de laatste groep veel langer bezig is. Bij dit spel speelt elke groep door tot het eind. Wel zo leuk voor iedereen! Je verdient punten per opgeloste puzzel. Ook al ben je heel snel en goed als groep, je kunt de hele tijd extra puzzels doen. Als de tijd om is, is er een finalespel van ongeveer 5 minuten tussen de twee best scorende teams.

Over de box en de spellen

De box zelf heeft een belangrijke functie in het spel. Elke lade heeft een slotje. Weet je de code te kraken, dan kun je de lade openen. In de lades zitten onder andere foto’s met vragen. Ook verschijnt er op een gegeven moment een tablet waar deelnemers de antwoorden kunnen invullen. Alsof het door de tijdsdruk en competitie al niet spannend genoeg is, plopt er ineens een extra opdracht op het scherm. In een andere lade zitten kistjes met vragen in verschillende thema’s, zoals wiskunde, geschiedenis en sport.

Toolbox experience

Wat ik natuurlijk weer het leukst vindt, is dat je de puzzels op maat kan maken. Helemaal in lijn met je eigen bedrijf qua vragen en vormgeving!

Op dit moment is de Toolbox Experience beschikbaar voor groepen tot 1.000 man. Kijk voor meer informatie op theboxcompany.nl.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met The Box Company. Meer informatie vind je in onze disclaimer

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Haal meer uit je evenement door live radio in te zetten

Leg je evenement vast met live radio en creëer een serie aan podcasts voor naderhand.

Lees verder
transparante beeldscherm

Een koelkast met transparante beeldscherm

Als je een beetje van gadgets en innovaties houdt, dan moet je dit zien. Een koelkast met transparante beeldscherm. 

Lees verder
Brommerbios

Brommerbios: een bioscoop op wieltjes

Wil je een film vertonen op jouw evenement? Deze Brommerbios kun je (bijna) overal neerzetten. Ideaal voor in een subzaal of op een bedrijfsfestival.

Lees verder

Plaats een reactie