Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

Een theatrale opening met de Rode Lopers

20 oktober 2015

Met een rode loper van maar liefst 40 meter begint het event al vanaf de parkeerplaats. De theatrale ‘Grand Dame’ met een theaterdoek als jurk heet jouw gasten vervolgens welkom. 

De beleving van het evenement kan al beginnen vanaf de parkeerplaats. Vorige week deelde ik ideëen voor een mooie entree. Als je liever iets interactiefs en theatraals wilt, dan kun je goed terecht bij de Rode Lopers.

Een rode loper van 40 meter

Een rode loper is leuk. Maar wat nou als hij 40 meter lang is, al vanaf de parkeerplaats begint en de hoek omgaat, je over trapjes leidt of zelfs een zebrapad of een slootje over gaat? Dat maakt het helemaal bijzonder. De rode lopers zijn in stijl van een klassieke theater met de goudkleurige paaltjes en rode koorden en lampjes. Eenmaal bij de locatie aangekomen staan acteurs te wachten om de gasten te begeleiden.

rodeloper

Ontvangstact met ‘Grande Dame’

Het blijft niet bij de rode loper. Voor de ingang van de evenementlocatie staat een gigantische ‘Grand Dame’ van 3,5 meter hoog. Zij nodig jouw gasten op theatrale wijze uit en heet ze welkom. Als ze aan een koord trekt, gaat haar jurk als een soort theatergordijn open. Haar jurk wordt daarmee de doorgang naar het evenement.

Je kunt deze opvallende dame ook betrekken bij bijvoorbeeld openingen, door haar een schaar op een bijpassende rode kussen aan te laten reiken.

openingsact_granddame

Bekijk de mogelijkheden op derodelopers.com.

Via Events.nl

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Tickets verkopen per minuut

Tickets verkopen per minuut

Tapperuse speelt slim in op de behoefte en veranderingen in de markt: zij zorgen dat bezoekers geen dagkaart meer hoeven te kopen. Betaal voortaan per minuut.

Lees verder
LED-maskers

Met deze LED-maskers steel je de show

Deze LED-maskers geven een prachtige lichtshow en reageren op geluid. Ideaal voor een spectaculaire opening van een evenement.

Lees verder
Robot als host

Pepper de robot als host van je evenement

Een robot heeft een enorme aantrekkingskracht op je evenement. Wist je dat je hem ook een belangrijke rol kan laten spelen? Bijvoorbeeld als host!

Lees verder

Plaats een reactie