3 manieren om Energy Floors in te zetten op een evenement

26 juni 2017

We hebben eens geschreven over de energievloer. Een innovatieve ‘goodie’, maar hoe kun je dit nou inzetten op een evenement? We geven je 3 leuke ideeën!

Energy Floors is een soort dansvloer die er niet alleen gaaf uitziet, maar waarmee je ook nog eens energie opwekt als je er overheen loopt of op danst.

Organiseer een battle

Je kunt de vloer inzetten om teams te laten strijden tegen elkaar. Wie wekt het meeste energie op?

Dit deed het telecombedrijf Tèlefonica ook met haar medewerkers. Op de vloer dansten twee teams. Elk team zag op het scherm hoe ze ervoor stonden. Er waren twee bekende dansers aanwezig die elk een team motiveerde en begeleidde met de danspasjes. Een mooie combinatie van plezier, sport, teambuilding en competitie!

Al dansend je mobieltje opladen

Maak een dansvloer en laat mensen al dansend hun mobieltje opladen. Een goede manier om mensen in beweging te krijgen! Zeer geschikt op festivals, want dan zijn mensen toch al in de juiste mood. Maar het lijkt me juist ook heel tof om dit op congressen in te zetten. Als je de hele dag in een stoel moet zitten, is het wel fijn om even los te komen op de dansvloer.

Een ‘Human Powered’ fotohokje

In plaats van een grote energievloer in te zetten, kun je ook een klein stukje gebruiken in je fotohokje. In dit voorbeeld moesten mensen eerst in beweging komen om een foto te kunnen maken. Het fotohokje heette dan ook ‘The Human Powered Selfie Station’. Vervolgens kon je op de foto. Met een bezweet hoofd, dat wel 🙂

Energievloer in fotohokje

Kijk voor meer ideeën en inspiratie op energy-floors.com.

(Foto’s: Energy Floors)

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Dit fotohokje maakt GIFjes!

Volgens mij raken we nog niet uitgekeken op fotohokjes. Als je toch wat anders wilt inzetten op je evenement, huur dan een hokje dat GIFjes maakt. 

Lees verder
Schommel huren evenement

Even ontspannen met de Silent Swing

Combineer een schommel met Silent Disco-koptelefoons en je hebt de Silent Swing. Een fijne manier om even te ontspannen op drukke evenementen.

Lees verder
Geprinte vloer van vinyl

Opvallen op een evenement doe je met een customized vloer

Je kan tegenwoordig van alles customizen. Ook vinyl vloeren. Niet alleen leuk om het te matchen qua uitstraling, maar je kunt een eigen ontworpen vloer ook effectief inzetten voor jouw merk.

Lees verder

Een reactie plaatsen