Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Escape Room in een Box

Een Escape Room in een box

29 juni 2017

Organiseer je een evenement waarbij teambuilding en samenwerken centraal staat? Met deze escape room variant lossen deelnemers een puzzel op met als basis een kist.

Experience op locatie

Het is een spel wat je altijd op locatie kan doen. Aan de buitenkant van de box is nog niks bijzonders te zien. Na het openen vinden de deelnemers allerlei attributen. Denk aan vragenkaarten en een spelbord, een goudstaaf, een poncho, geld en een tas met een slot erop. Als het deelnemers lukt om de code van het slot te kraken, vinden ze in de tas nog allerlei spullen die een link hebben met de zaken die ze al hadden. Via een tablet stuur je de antwoorden op vraagstukken in en word je zo nu en dan wat verder op weg geholpen. Met elke oplossing kom je verder in het spel. Twee winnaars spelen nog een finalespel om te bepalen wie de echte winnaar is van de Escape Room Experience.

Het spel met de box is schaalbaar en geschikt voor groepen van 50 tot 2.000 personen. De producten of diensten van de opdrachtgever kunnen volledig worden meegenomen in de inhoud van de boxen.

Piet van Dijke van The Box Company legt in dit filmpje uit hoe het spel werkt:

Werken aan en met een team

Mijn advies is om groepjes te maken met een mix van karakters. Natuurlijk zijn er altijd de fanatiekelingen en de afwachtende types. In een goed team heb je doeners en slimmeriken nodig om de opdracht op te lossen. Elkaar aanvullen en samen werken aan het vinden van antwoorden en oplossingen brengt verbinding en geef gegarandeerd een boost aan de teamspirit. Juist daarom is de escape room in een box heel geschikt voor congressen, bedrijfsuitjes en teamdagen.

Meer informatie is te vinden op theboxcompany.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Met dit oplaadstation zijn je bezoekers altijd mobiel bereikbaar

Als eventmanager denk je altijd mee met je gast, deelnemer, bezoeker of publiek. Tegenwoordig bezoekt eigenlijk niemand meer een event zonder telefoon of tablet. En er is niets frustrerender voor je gasten als ze nog maar een paar procent ‘batterij hebben’. Gelukkig is er het mobiele oplaadstation Charge to go! 

Lees verder

Met de ContainerFabriek zet je je eigen pop-up stand neer

Wil je op een beursvloer iets anders dan een gewone stand, maar geen geld om iets helemaal custom made te maken? Of wil je ergens een pop-up stand (of bar) neerzetten? Kijk dan eens naar de ContainerFabriek.

Lees verder

3 Muzikale workshops om mensen te verbinden

Samen muziek maken is leuk. In welke vorm dan ook. Als je een teambuildingsuitje zoekt dat in het teken staat van muziek, bekijk dan deze 3 workshops.

Lees verder

Plaats een reactie