Een Escape Room in een box

Organiseer je een evenement waarbij teambuilding en samenwerken centraal staat? Met deze escape room variant lossen deelnemers een puzzel op met als basis een kist.

Experience op locatie

Het is een spel wat je altijd op locatie kan doen. Aan de buitenkant van de box is nog niks bijzonders te zien. Na het openen vinden de deelnemers allerlei attributen. Denk aan vragenkaarten en een spelbord, een goudstaaf, een poncho, geld en een tas met een slot erop. Als het deelnemers lukt om de code van het slot te kraken, vinden ze in de tas nog allerlei spullen die een link hebben met de zaken die ze al hadden. Via een tablet stuur je de antwoorden op vraagstukken in en word je zo nu en dan wat verder op weg geholpen. Met elke oplossing kom je verder in het spel. Twee winnaars spelen nog een finalespel om te bepalen wie de echte winnaar is van de Escape Room Experience.

Het spel met de box is schaalbaar en geschikt voor groepen van 50 tot 2.000 personen. De producten of diensten van de opdrachtgever kunnen volledig worden meegenomen in de inhoud van de boxen.

Piet van Dijke van The Box Company legt in dit filmpje uit hoe het spel werkt:

Werken aan en met een team

Mijn advies is om groepjes te maken met een mix van karakters. Natuurlijk zijn er altijd de fanatiekelingen en de afwachtende types. In een goed team heb je doeners en slimmeriken nodig om de opdracht op te lossen. Elkaar aanvullen en samen werken aan het vinden van antwoorden en oplossingen brengt verbinding en geef gegarandeerd een boost aan de teamspirit. Juist daarom is de escape room in een box heel geschikt voor congressen, bedrijfsuitjes en teamdagen.

Meer informatie is te vinden op theboxcompany.nl.

Plaats een reactie