Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

Een escape room in een caravan

Een escape room in een caravan

20 augustus 2019

Haal een escape room naar jouw evenement met deze caravan. De Escapevan is geschikt voor groepjes van 4 tot 8 personen en duurt standaard een kwartier.

Wil jij een escape room inzetten op jouw evenement, maar vind je de mini-versie van 1 minuut net te kort duren? Dan is de Escapevan een mooi alternatief.

Als aandachtstrekker of entertainment

De caravan kun je op allerlei manieren inzetten op je evenement. Als aandachtstrekker op een grote beurs, als onderdeel op een bedrijfsuitje of als entertainment op een congres of bedrijfsfestival.

Ik val herhaling, maar ook hier is het leukst om een link te leggen met je evenement. Het is een mooie aanvulling op een evenement dat over veiligheid of beveiliging gaat. Of trek het wat breder en zet het in op een evenement waar je mensen leert beter samen te werken. Heb je een thema wat niet binnen deze voorbeelden past? Geen probleem, je kunt de escape room ook op jouw evenement laten aanpassen. Bijvoorbeeld door in het verhaal een link te laten leggen met jouw bedrijf.

Combineer het met een aantal foodtrucks of andere caravans en je hebt een mooie basis voor een mooi evenement!

Natuurlijk komt er bij een evenement meer kijken dan wat leuke goodies neerzetten. Wil je dat ik strategisch meedenk over het evenement en hoe je er het meeste uithaalt? Ik help je graag met je Event Design.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

ZoetSupply: (H)eerlijke smaken bijzonder verpakt

De filosofie van ZoetSupply draait om producten met een verhaal, waarin ambacht voorop staat. Een perfecte combinatie van smaak en presentatie.

Lees verder

Handige hakken voor elegante eventmanagers

Dit is een handige uitvinding voor eventmanagers. Je loopt op lage schoenen tijdens het opbouwen van je evenement en je klikt je hakken eronder wanneer je bezoekers er zijn.

Lees verder

Zo voer je de eventbeleving tot in de puntjes uit

Hoe zorg je voor een goede eventbeleving, zelfs bij de onvermijdelijke en onaantrekkelijke elementen van een evenement? Zoals de toiletten, het afval en hekwerken. Negeer het niet, maar besteed er juist meer aandacht aan! 

Lees verder

Plaats een reactie