Een escape room in een caravan

Een escape room in een caravan

20 augustus 2019

Haal een escape room naar jouw evenement met deze caravan. De Escapevan is geschikt voor groepjes van 4 tot 8 personen en duurt standaard een kwartier.

Wil jij een escape room inzetten op jouw evenement, maar vind je de mini-versie van 1 minuut net te kort duren? Dan is de Escapevan een mooi alternatief.

Als aandachtstrekker of entertainment

De caravan kun je op allerlei manieren inzetten op je evenement. Als aandachtstrekker op een grote beurs, als onderdeel op een bedrijfsuitje of als entertainment op een congres of bedrijfsfestival.

Ik val herhaling, maar ook hier is het leukst om een link te leggen met je evenement. Het is een mooie aanvulling op een evenement dat over veiligheid of beveiliging gaat. Of trek het wat breder en zet het in op een evenement waar je mensen leert beter samen te werken. Heb je een thema wat niet binnen deze voorbeelden past? Geen probleem, je kunt de escape room ook op jouw evenement laten aanpassen. Bijvoorbeeld door in het verhaal een link te laten leggen met jouw bedrijf.

Combineer het met een aantal foodtrucks of andere caravans en je hebt een mooie basis voor een mooi evenement!

Natuurlijk komt er bij een evenement meer kijken dan wat leuke goodies neerzetten. Wil je dat ik strategisch meedenk over het evenement en hoe je er het meeste uithaalt? Ik help je graag met je Event Design.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Horecava 2018

Vlog: Bijzondere hapjes en drankjes proeven op Horecava

De Horecava leek mij een prima plek om inspiratie op te doen. Ik was vooral benieuwd naar innovaties op het gebied van eten en drinken. Kijk mee met onze nieuwste vlog.

Lees verder

Salontafel en gamecontroller in één

Ook een manier om op te vallen op beurzen en bezoekers te trekken. Deze salontafel lijkt niet alleen op een XL Nintento-gamecontroller, hij is ook echt te gebruiken!

Lees verder
Kletskassa op netwerkborrels

De Kletskassa op netwerkborrels

Onlangs is er een Kletskassa geopend bij een supermarkt. Een plekje waar klanten even rustig een praatje mogen maken. Zoiets lijkt me ook nuttig voor netwerkborrels.

Lees verder

Een reactie plaatsen