escape room op kantoor

Organiseer een escape room bij jou op kantoor

1 november 2017
Een escape room organiseren bij jou op kantoor? En ook nog eens een boodschap overbrengen? Dat kan met een op maat gemaakte escape ervaring door Escape2Change.

Escape rooms kun je steeds vaker op maat maken. Zo ook met Escape2Change. Zij helpen je niet alleen met een uitdagend spel, maar ook bij bewustwording binnen een organisatie of om juist een bepaalde boodschap over te brengen. Ze gebruiken hiervoor een kist. Hierin zitten belangrijke onderdelen van het spel.

Escape room kist

Afscheidsfeest: ontsnap uit je kantoor

Een mooi voorbeeld hoe deze game is ingezet, is voor het telecombedrijf Lijbrandt. Ze zijn overgenomen door KPN. Ze wilden graag een mooi afscheid organiseren met een borrel en escape game, gebaseerd op de geschiedenis van het bedrijf.

Escape2Change ontwikkelde een escape room waarbij de medewerkers voor de laatste keer uit hun eigen kantoor moesten ontsnappen. Hoe meer je wist over de geschiedenis van het bedrijf, hoe sneller je kon ontsnappen. Uiteraard werd er ook allerlei apparatuur gebruikt uit de historie van het bedrijf, zoals telecomapparatuur, netwerkkasten, tv’s en interne telefoonnetwerken.

Wil je ook een escape room op kantoor organiseren? Kijk dan voor meer informatie op escape2change.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Samira is oprichtster van EventGoodies en contentmarketeer. Ze struint het internet en evenementen af om eventplanners te inspireren met de mooiste innovaties en leukste goodies. Evenementen vernieuwen, mensen met elkaar verbinden en echt een geweldige en onvergetelijke dag bezorgen, dat is waar ze voor gaat.

Een reactie plaatsen