Organiseer een escape room bij jou op kantoor

Een escape room organiseren bij jou op kantoor? En ook nog eens een boodschap overbrengen? Dat kan met een op maat gemaakte escape ervaring door Escape2Change.

Escape rooms kun je steeds vaker op maat maken. Zo ook met Escape2Change. Zij helpen je niet alleen met een uitdagend spel, maar ook bij bewustwording binnen een organisatie of om juist een bepaalde boodschap over te brengen. Ze gebruiken hiervoor een kist. Hierin zitten belangrijke onderdelen van het spel.

Escape room kist

Afscheidsfeest: ontsnap uit je kantoor

Een mooi voorbeeld hoe deze game is ingezet, is voor het telecombedrijf Lijbrandt. Ze zijn overgenomen door KPN. Ze wilden graag een mooi afscheid organiseren met een borrel en escape game, gebaseerd op de geschiedenis van het bedrijf.

Escape2Change ontwikkelde een escape room waarbij de medewerkers voor de laatste keer uit hun eigen kantoor moesten ontsnappen. Hoe meer je wist over de geschiedenis van het bedrijf, hoe sneller je kon ontsnappen. Uiteraard werd er ook allerlei apparatuur gebruikt uit de historie van het bedrijf, zoals telecomapparatuur, netwerkkasten, tv’s en interne telefoonnetwerken.

Echt een unieke ervaring die deelnemers niet snel zullen vergeten.

Plaats een reactie