Fototheater

Geen fotohokje maar een fototheater

23 november 2018

Combineer verkleedkleding met een fotohokje en je hebt een fototheater. Het kost wat meer tijd, maar dan heb je iets wat je niet snel meer vergeet.

Meer tijd, meer kwaliteit

Het idee doet me een beetje denken aan die traditionele foto’s die je in Volendam kan maken. In tegenstelling tot een fotohokje wat draait om snelheid, neem je hier de tijd om je om te kleden. Ook op de achtergrond is het helemaal in stijl ingericht.

Iedereen in beeld

Een ander voordeel is is dat je eenvoudig met meerdere mensen op de foto kan en iedereen even goed in beeld is. Terwijl je bij een fotohokje soms van iemand alleen het voorhoofd ziet šŸ™‚ En er is een styliste bij die zorgt dat iedereen er goed uitziet op de foto.

Ludieke concepten

Tot zover de voordelen van een foto maken in een fotostudio, maar nu over de bijzondere concepten. Zo is er ZlatanĀ“s rariteitenkabinet. Daar vind je een verzameling van curosia en rekwisieten. Alle ingrediĆ«nten voor een vreemde foto. In een ander concept lijkt het alsof jouw eigen hoofd op een middeleeuws diner staat (zoals op de foto hierboven). De ludieke concepten zorgen er niet alleen voor dat je een bijzondere foto krijgt, ook de fotoshoot zelf zullen je bezoekers niet snel vergeten.

De foto studio kun je op je eigen locatie laten neerzetten. Kijk voor meer informatie opĀ freakshowescape.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gerelateerde artikelen

Een reactie plaatsen

Altijd op de hoogte van nieuwe goodies

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeĆ«n? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox.Ā 

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeƫn? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. Bekijk hier een voorproefje.