Eenvoudig foto’s delen met de PhotoTap polsband

8 februari 2016

Als bezoeker word je continu geprikkeld op een evenement. Je komt andere mensen tegen, er is muziek, eten en drinken en je wordt op bepaalde tijden ergens verwacht. Kortom, een bezoeker wordt continu afgeleid en ziet waarschijnlijk niet jouw mooie banners, logo’s of boodschap voorbijkomen. Gelukkig is er het handige apparaatje PhotoTap.

Hiermee kun je foto’s mee maken van je bezoekers, die zij vervolgens gelijk op de social media kunnen delen of per mail versturen… voorzien van logo én een boodschap.

Hoe? Door na de foto met het apparaatje even op het polsbandje van de gast te tikken. Hierdoor worden de foto’s direct geplaatst en zonder enige moeite neemt jouw bereik voor de exposure van je event online gigantisch toe!

Kijk hier hoe de Phototap werkt.

phototap_polsband

Inspireer anderen en deel dit idee

Gerelateerde artikelen

Ervaren eventmanager die het een uitdaging vindt om anderen te helpen met de creatie, organisatie en promotie van hun evenement. Met haar eigen bedrijf Stickyvents helpt ze zelfstandig ondernemers (en bedrijven) zelf een evenement te organiseren d.m.v. 1-op-1 coaching, workshops en (online) programma’s. Daarnaast heeft ze haar eigen evenementen service waar ze een evenement geheel of gedeeltelijk organiseert voor ondernemers.

Een reactie plaatsen