Eenvoudig foto’s delen met de PhotoTap polsband

8 februari 2016

Als bezoeker word je continu geprikkeld op een evenement. Je komt andere mensen tegen, er is muziek, eten en drinken en je wordt op bepaalde tijden ergens verwacht. Kortom, een bezoeker wordt continu afgeleid en ziet waarschijnlijk niet jouw mooie banners, logo’s of boodschap voorbijkomen. Gelukkig is er het handige apparaatje PhotoTap.

Hiermee kun je foto’s mee maken van je bezoekers, die zij vervolgens gelijk op de social media kunnen delen of per mail versturen… voorzien van logo én een boodschap.

Hoe? Door na de foto met het apparaatje even op het polsbandje van de gast te tikken. Hierdoor worden de foto’s direct geplaatst en zonder enige moeite neemt jouw bereik voor de exposure van je event online gigantisch toe!

Kijk hier hoe de Phototap werkt.

phototap_polsband

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Win een ticket voor Future of Events voor jou en een collega!

Wil jij graag naar Future of Events in de RAI in augustus? Ik mag een 1-dagsticket weggeven! En je mag nog iemand meenemen ook!

Lees verder
Favoriete goodies 2017

Deel jouw favoriete goodie van 2017

Wat was jouw favoriete ‘goodie’ het afgelopen jaar? Deel het met ons en inspireer andere eventplanners!

Lees verder
Servies natuurlijke grondstoffen

Servies van natuurlijke grondstoffen

Duurzaamheid is een steeds groter wordende trend bij het organiseren van evenementen. Zo ook het gebruik van biologisch afbreekbare of herbruikbare producten. Op EventSummit vond ik een duurzaam merk.

Lees verder

Een reactie plaatsen