Eenvoudig foto’s delen met de PhotoTap polsband

8 februari 2016

Als bezoeker word je continu geprikkeld op een evenement. Je komt andere mensen tegen, er is muziek, eten en drinken en je wordt op bepaalde tijden ergens verwacht. Kortom, een bezoeker wordt continu afgeleid en ziet waarschijnlijk niet jouw mooie banners, logo’s of boodschap voorbijkomen. Gelukkig is er het handige apparaatje PhotoTap.

Hiermee kun je foto’s mee maken van je bezoekers, die zij vervolgens gelijk op de social media kunnen delen of per mail versturen… voorzien van logo én een boodschap.

Hoe? Door na de foto met het apparaatje even op het polsbandje van de gast te tikken. Hierdoor worden de foto’s direct geplaatst en zonder enige moeite neemt jouw bereik voor de exposure van je event online gigantisch toe!

Kijk hier hoe de Phototap werkt.

phototap_polsband

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Mobiel-vrije zone’s op je evenement met Yondr

Wil je graag voorkomen dat bezoekers een bepaald moment vastleggen met hun mobiel? Het hoesje van Yondr kan op slot en voorkomt dat mensen hun mobieltje kunnen gebruiken. 

Lees verder
Sprekers aankondigen

Zo kondig je sprekers aan op social media

Sprekers zijn een geweldige bron om jouw evenement onder de aandacht te brengen. Wij vonden wat mooie voorbeelden hoe je sprekers promoot op social media.

Lees verder
Escape Room in een Box

Een Escape Room in een box

Organiseer je een evenement waarbij teambuilding en samenwerken centraal staat? Met deze escape room variant lossen deelnemers een puzzel op met als basis een kist.

Lees verder

Plaats een reactie