Huiskamerconcert

Zet de toon met een huiskamerconcert

8 juni 2017

Bijna iedereen op de eerste rij. Met een exclusief huiskamerconcert voeg je een uniek programmaonderdeel toe. Weer eens wat anders dan een coverband of saxofonist.

Men neme een huiskamer

Bekende en minder bekende artiesten treden maar wat graag op voor een klein, intiem publiek. Volledige concentratie en directe reacties in de vorm van emoties en een (stoelen)dans. Oke, de term doet al vermoeden dat de productie plaatsvindt in een huiskamer. Maar ook evenementen, beurzen, festivals en zelf kantoren zijn een broedplaats voor creatief talent.

Een klein concert kan ingezet worden als opwarmertje voor een evenement, tijdens de pauze, als break-out sessie en als muzikale afsluiter. Zelfs op de vrijdagmiddagborrel kan een huiskamerconcert de toon zetten. Akoestisch of begeleid, beide is mogelijk.

Concert op het werk

Naast huiskamerconcerten zij er ook heuse office concerten. Muziek in combinatie met een lezing en brainstorm. Aandachtig luisteren naar de muziek, maar ook naar elkaar en de creatieve ideeën die spontaan ontstaan. Eén voorwaarde die noodzakelijk is: telefoons uit. Aandacht maakt echt alles mooier.

Kom meer te weten over huiskamerconcerten via hkconcerten.nl en officialandy.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Robot act op EventSummit 2019
Organisatie

Vlog: goodies spotten op EventSummit 2019

We waren weer aanwezig op EventSummit om op zoek te gaan naar vernieuwende goodies. Kon je er niet bij zijn of niet alles kunnen zien? Bekijk de vlog!

Lees verder
Organisatie

Handige hakken voor elegante eventmanagers

Dit is een handige uitvinding voor eventmanagers. Je loopt op lage schoenen tijdens het opbouwen van je evenement en je klikt je hakken eronder wanneer je bezoekers er zijn.

Lees verder
Makeover
Entertainment

Makeover specialist op evenementen

Iedereen in dezelfde stijl op je evenement. Een professionele makeover voor gasten. Laat ze onderdompelen in vintage en maak het plaatje compleet!

Lees verder

Een reactie plaatsen