Huiskamerconcert

Zet de toon met een huiskamerconcert

8 juni 2017

Bijna iedereen op de eerste rij. Met een exclusief huiskamerconcert voeg je een uniek programmaonderdeel toe. Weer eens wat anders dan een coverband of saxofonist.

Men neme een huiskamer

Bekende en minder bekende artiesten treden maar wat graag op voor een klein, intiem publiek. Volledige concentratie en directe reacties in de vorm van emoties en een (stoelen)dans. Oke, de term doet al vermoeden dat de productie plaatsvindt in een huiskamer. Maar ook evenementen, beurzen, festivals en zelf kantoren zijn een broedplaats voor creatief talent.

Een klein concert kan ingezet worden als opwarmertje voor een evenement, tijdens de pauze, als break-out sessie en als muzikale afsluiter. Zelfs op de vrijdagmiddagborrel kan een huiskamerconcert de toon zetten. Akoestisch of begeleid, beide is mogelijk.

Concert op het werk

Naast huiskamerconcerten zij er ook heuse office concerten. Muziek in combinatie met een lezing en brainstorm. Aandachtig luisteren naar de muziek, maar ook naar elkaar en de creatieve ideeën die spontaan ontstaan. Eén voorwaarde die noodzakelijk is: telefoons uit. Aandacht maakt echt alles mooier.

Kom meer te weten over huiskamerconcerten via hkconcerten.nl en officialandy.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gastvrijheid op evenementen

Interview: gastvrijheid hoeft niets te kosten

Met een goede gastvrijheid verbeter je de eventbeleving. Hoe kun je als eventplanner zorgen dat de gastvrijheid op het gewenste niveau is?

Lees verder

Standbouw van pop-up pallets

Inhaken op de trend van duurzaamheid en fairtrade produceren. Met pallets kun je veel, heel veel. Val op! Complete interieurs en standbouw met een unieke en creatieve uitstraling.

Lees verder
Unconference conference

Zo organiseer je een unconference

Een unconference is een conferentie zonder een vooraf bepaald programma. De bezoekers bepalen het zelf. Wat zijn de voordelen en hoe organiseer je het?

Lees verder

Een reactie plaatsen