Huiskamerconcert

Zet de toon met een huiskamerconcert

8 juni 2017

Bijna iedereen op de eerste rij. Met een exclusief huiskamerconcert voeg je een uniek programmaonderdeel toe. Weer eens wat anders dan een coverband of saxofonist.

Men neme een huiskamer

Bekende en minder bekende artiesten treden maar wat graag op voor een klein, intiem publiek. Volledige concentratie en directe reacties in de vorm van emoties en een (stoelen)dans. Oke, de term doet al vermoeden dat de productie plaatsvindt in een huiskamer. Maar ook evenementen, beurzen, festivals en zelf kantoren zijn een broedplaats voor creatief talent.

Een klein concert kan ingezet worden als opwarmertje voor een evenement, tijdens de pauze, als break-out sessie en als muzikale afsluiter. Zelfs op de vrijdagmiddagborrel kan een huiskamerconcert de toon zetten. Akoestisch of begeleid, beide is mogelijk.

Concert op het werk

Naast huiskamerconcerten zij er ook heuse office concerten. Muziek in combinatie met een lezing en brainstorm. Aandachtig luisteren naar de muziek, maar ook naar elkaar en de creatieve ideeën die spontaan ontstaan. Eén voorwaarde die noodzakelijk is: telefoons uit. Aandacht maakt echt alles mooier.

Kom meer te weten over huiskamerconcerten via hkconcerten.nl en officialandy.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Zwevend vergaderen

Zwevend vergaderen in het bos

Effectief vergaderen doe je op een inspirerende plek. Als je echt iets bijzonders wilt doen, ga je met je team Skogsfloaten. Oftewel: zwevend vergaderen in het bos.

Lees verder
Lichtshow

Indrukwekkende lichtshow met mobiele beeldschermen

Tijdens een opening van een handbal finale in Keulen afgelopen zomer, werd er een indrukwekkende lichtshow gegeven. Ze gebruikten hiervoor mobiele lichtschermen.

Lees verder

Deel Tony Chocolonely uit met je eigen wikkel

Tony Chocolonely is razend populair. Een leuker (en lekkere) weggever dus! Je kunt je eigen wikkel ontwerpen, zodat het aansluit bij je evenement.

Lees verder

Plaats een reactie