Huiskamerconcert

Zet de toon met een huiskamerconcert

8 juni 2017

Bijna iedereen op de eerste rij. Met een exclusief huiskamerconcert voeg je een uniek programmaonderdeel toe. Weer eens wat anders dan een coverband of saxofonist.

Men neme een huiskamer

Bekende en minder bekende artiesten treden maar wat graag op voor een klein, intiem publiek. Volledige concentratie en directe reacties in de vorm van emoties en een (stoelen)dans. Oke, de term doet al vermoeden dat de productie plaatsvindt in een huiskamer. Maar ook evenementen, beurzen, festivals en zelf kantoren zijn een broedplaats voor creatief talent.

Een klein concert kan ingezet worden als opwarmertje voor een evenement, tijdens de pauze, als break-out sessie en als muzikale afsluiter. Zelfs op de vrijdagmiddagborrel kan een huiskamerconcert de toon zetten. Akoestisch of begeleid, beide is mogelijk.

Concert op het werk

Naast huiskamerconcerten zij er ook heuse office concerten. Muziek in combinatie met een lezing en brainstorm. Aandachtig luisteren naar de muziek, maar ook naar elkaar en de creatieve ideeën die spontaan ontstaan. Eén voorwaarde die noodzakelijk is: telefoons uit. Aandacht maakt echt alles mooier.

Kom meer te weten over huiskamerconcerten via hkconcerten.nl en officialandy.com.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Eventstyling ballonnen
Organisatie

Interview: eventstyling voor zakelijke evenementen

Als je je evenement tot in de puntjes wilt verzorgen, dan besteed je ook aandacht aan de styling. Ik sprak met Iris Wenzel over eventstyling voor zakelijke evenementen.

Lees verder
Gadgets & Producten

Trek de aandacht met deze eyecatchers van ijs

Staat er een evenement op de planning waarbij je nog op zoek bent naar een eyecatchers van ijs? Dan zijn onderstaande items misschien wel leuk om in te zetten! 

Lees verder
Het West-Indisch Huis Amsterdam
Locaties

Historische locatie: Het West-Indisch Huis

Het West-Indisch Huis in Amsterdam is een fantastische locatie om een evenement te organiseren. Het is niet alleen een mooie locatie, maar ook praktisch en goed georganiseerd.

Lees verder

Een reactie plaatsen