Improvisatie liedje

Laat jouw evenement samenvatten in een geïmproviseerd liedje

18 augustus 2017

We kennen improvisatietheater en sprekers, maar je kunt ook een geïmproviseerd liedje laten maken. Leuk als een samenvatting van je evenement.

Hoe leuk dat daadwerkelijk is heb ik zelf kunnen meemaken tijdens het openingsfeest van Impact Hub in Amsterdam. De twee muzikanten (zanger en pianist) van ImprovXL liepen gedurende de dag op het evenement om inspiratie op te doen en het liedje te schrijven. Aan het einde van de dag zongen ze een heel leuk, toepasselijk en catchy nummer.

Vrolijk, toepasselijk en catchy

Zoals je al in het filmpje ziet, doet iedereen vrolijk mee. Je kon het nummer al snel meezingen en het bleef nog lang in m’n hoofd hangen. We gingen eerst samen oefenen en daarna zong hij het liedje voor het ‘echie’.

Echt een mooie aanvulling voor je evenement!

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Print je logo in een drankje

Wil jij je evenement customizen en meer doen dan je logo’s op banners en schermen projecteren? Print dan je logo in de drankjes! 

Lees verder

Verbinden kan alleen als je deelt

Als je evenementen in een woord zou moeten omschrijven, dan is dat misschien wel ‘verbinden’. Op een evenement gaat het om kennis delen of een ervaring. Verbinding en delen stopt – naar mijn mening – niet bij de uitgang van de evenementlocatie. 

Lees verder

Een keer wat anders dan standaardstoelen? 5 Ideeën

Wil je een keer wat anders dan de traditionele opstelling van de stoelen op je evenement? Laat je inspireren door deze voorbeelden.

Lees verder

Een reactie plaatsen