Interactief muzieksysteem voor unieke beleving

15 december 2014

De Mash Machine is een interactief muzieksysteem waarbij je zonder muzikale achtergrond muziek kan maken. Ideaal als entertainment en eyecatcher voor evenementen, feestjes en beurzen.

Waan je even als DJ

De Mash Machine is eenvoudig in gebruik, dus ook zonder muzikale achtergrond kun je de mooiste liedjes in elkaar zetten. De 40 verschillende blokjes kun je op de interface verplaatsen en zo speciale effecten creëren. In de video zie je hoe het werkt.

Volledig in je eigen huisstijl

Het systeem kan helemaal gebrand worden in je eigen huisstijl. Niet alleen de behuizing kun in je eigen kleuren of boodschap gieten, ook de elementen zijn aan te passen.

Branded Mash Machine

Wil jij je ook zo’n unieke beleving meegeven aan de bezoekers op jouw evenement? De Mash Machine is exclusief te huur bij Interactive Concepts.

Via Frankwatching.nl

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

3 Creatieve stands die we hebben gespot op Event17

Op zoek naar inspiratie voor een leuke, opvallende stand? Bekijk deze voorbeelden die we gespot hebben op Event17.

Lees verder

Win een customized Triablock

Weet je nog dat we laatst vertelden over de nieuwe Triablock? Als je het een mooi product vond, hebben we goed nieuws: je kunt er een winnen! Helemaal in je eigen huisstijl.

Lees verder
Domes huren voor evenement

Multi-inzetbaar voor elk evenement: domes

Domes zijn een opvallend fenomeen voor elk soort evenement: indoor en outdoor, groot of klein en zakelijk/particulier. De vorm zorgt voor een unieke ervaring en sfeer.

Lees verder

Een reactie plaatsen