Interactief muzieksysteem voor unieke beleving

15 december 2014

De Mash Machine is een interactief muzieksysteem waarbij je zonder muzikale achtergrond muziek kan maken. Ideaal als entertainment en eyecatcher voor evenementen, feestjes en beurzen.

Waan je even als DJ

De Mash Machine is eenvoudig in gebruik, dus ook zonder muzikale achtergrond kun je de mooiste liedjes in elkaar zetten. De 40 verschillende blokjes kun je op de interface verplaatsen en zo speciale effecten creëren. In de video zie je hoe het werkt.

Volledig in je eigen huisstijl

Het systeem kan helemaal gebrand worden in je eigen huisstijl. Niet alleen de behuizing kun in je eigen kleuren of boodschap gieten, ook de elementen zijn aan te passen.

Branded Mash Machine

Wil jij je ook zo’n unieke beleving meegeven aan de bezoekers op jouw evenement? De Mash Machine is exclusief te huur bij Interactive Concepts.

Via Frankwatching.nl

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Organisatie

Terugblik EvenementContact 2016

Ook dit jaar bezocht ik weer EvenementContact. In deze blog een korte terugblik en wat highlights die ik ben tegengekomen.

Lees verder
Gadgets & Producten

Mooi cadeau voor sprekers: houten horloge met gravering

Op zoek naar een mooi cadeau voor de spreker(s) van je evenement? Wat dacht je van een houten horloge? Je kunt je eigen tekst laten graveren.

Lees verder
Badges van bloeipapier
Gadgets & Producten

Polsbandjes en badges van bloeipapier

Bloeipapier duikt steeds vaker op. Eerst zag je ze vooral als (visite)kaartje, maar er zijn ook andere variaties. Wat dacht je van een polsband en badges?

Lees verder

Een reactie plaatsen