Interactief muzieksysteem voor unieke beleving

15 december 2014

De Mash Machine is een interactief muzieksysteem waarbij je zonder muzikale achtergrond muziek kan maken. Ideaal als entertainment en eyecatcher voor evenementen, feestjes en beurzen.

Waan je even als DJ

De Mash Machine is eenvoudig in gebruik, dus ook zonder muzikale achtergrond kun je de mooiste liedjes in elkaar zetten. De 40 verschillende blokjes kun je op de interface verplaatsen en zo speciale effecten creëren. In de video zie je hoe het werkt.

Volledig in je eigen huisstijl

Het systeem kan helemaal gebrand worden in je eigen huisstijl. Niet alleen de behuizing kun in je eigen kleuren of boodschap gieten, ook de elementen zijn aan te passen.

Branded Mash Machine

Wil jij je ook zo’n unieke beleving meegeven aan de bezoekers op jouw evenement? De Mash Machine is exclusief te huur bij Interactive Concepts.

Via Frankwatching.nl

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gerelateerde artikelen

Een reactie plaatsen

Altijd op de hoogte van nieuwe goodies

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. 

Wil je jouw opdrachtgevers telkens weer verrassen met toffe ideeën? Ontvang wekelijks onze blogs over toffe eventgoodies in je mailbox. Bekijk hier een voorproefje.