Karikatuurtekenen met een iPad

Een merkactivatie die creativiteit, humor, originaliteit en authenticiteit uitstraalt. Het is allemaal mogelijk door een karikaturist in te huren. Inclusief iPad! De kwaliteit is hoog én er wordt snel geleverd.

Het blijft raar. Een portret van jezelf zien waarin charmante, maar helaas vaak ook minder charmante, gelaatstrekken extreem worden uitvergroot. De karikaturist langs de Seine knijpt zijn ogen tot spleetjes en kijkt bedachtzaam door zijn wimperharen. Af en toe meen je zelf een zacht gegrinnik te horen. Of die keer op de kermis waar een heel publiek zich had gevormd rond jouw tekening zonder dat jij ook maar iets kon zien. Ook op evenementen is de karikaturist nog ongekend populair en vaak een voordelig alternatief in vergelijking met andere merkactivaties.

Tekenen anno nu

Ook in de wereld van de karikaturen heeft de technologie zijn intreden gedaan. Tegenwoordig word je in een handomdraai geportretteerd met bijvoorbeeld een iPad of een Wacom (tekentablet). Een digitale karikatuur dus! Direct afgedrukt of als download verkrijgbaar. Een ideale merkactivatie voor op beurzen, congressen en andere evenementen. Het plaatsen van een bedrijfs- of eventlogo is eenvoudig toe te voegen. En nog leuker! De mobiele stand neemt niet veel ruimte in en kan tussen het publiek geplaatst worden. De optie voor een extra monitor zorgt voor goede zichtbaarheid en wekt de nieuwsgierigheid van de bezoekers of gasten.

Mijn persoonlijke favoriet zijn sneltekenaars Hugo en Marion. Kijk voor meer informatie op sneltekenaars.com. Of kijk eens bij karikaturist Jan Ibelings.

Plaats een reactie