Voor eventplanners die durven te vernieuwen
Voor eventplanners die durven te vernieuwen

over eventgoodies

Via EventGoodies krijg je het ontwerp dat jouw zakelijke evenement onvergetelijk maakt. Wij helpen je in de voorbereiding met het concept en verbinden je indien nodig met experts voor de uitvoering.

De diensten van EventGoodies zijn niet voor iedereen. Het is voor eventplanners die durven te vernieuwen en impact willen maken met diepgang.

IMPACT MAKEN

We bloggen al een paar jaar over diverse onderwerpen. Gaandeweg kwamen we erachter wat wij écht belangrijk vinden. Natuurlijk, een sterk evenement dat gastvrij is. Maar ook duurzaamheid vinden we belangrijk. Dat krijgt dus extra aandacht op onze website.

kleinste cafe

Het kleinste café ter wereld

21 juni 2017

Dit is waarschijnlijk het kleinste café ter wereld, maar wel heel erg gezellig. En je kunt het overal neerzetten!

Café met 1 barkruk

Vorig jaar zag ik hem al staan op een evenement en het trok direct m’n aandacht; een heel klein café. Zo midden op de beursvloer. Het was ook helemaal in de stijl van een bruine kroeg; van binnen en buiten.

Eerlijk gezegd wist ik op dat moment niet zo goed wist wat ik ermee aan moest. Het was aan de start van de beurs, in een gang richting de hal. Er stond geen bordje bij en er waren twee mensen druk in gesprek. Dus ik ben maar doorgelopen.

Het lijkt ook meer bedoelt als een act en om even sfeer te proeven. Ze staan dan ook vooral vaak op festivals. Je kunt het wat mij betreft ook prima op een beurs of congres inzetten. Mijn advies: als je dit inzet, maak het dan relevant en zorg dat mensen zich uitgenodigd voelen om even naar binnen te gaan.

Voor de dansliefhebbers

Voor dansliefhebbers is er ook een andere variant: de kleinste discotheek ter wereld! Met een vloer van 1 m2. Compleet met een ‘serieuze’ uitsmijter en metaaldetector.

Uitsmijter mini discotheek

Kleinste discotheek

Hoe zet je dit in?

Ik deel wel vaker bijzondere ideeën, maar hoe zet je dit nou in? Een aantal mogelijkheden:

  • Op een cateringplein,
  • Op de stand om bezoekers te trekken,
  • Op een plek waar mensen lang moeten wachten, om ze te entertainen,
  • Bij een rookhok of buitenplaats waar gerookt wordt.

Zoals vaker gezegd; probeer een link te leggen met jouw bedrijf of het evenement. Kun je er nog iets aan toevoegen, zodat mensen jou of jouw boodschap ook echt onthouden? Combineer het bijvoorbeeld met fotomarketing of een spelletje of opdracht.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Customize producten

Draag jouw huisstijl uit tot in de puntjes: 5 producten die je kunt customizen

De laatste tijd hebben wel over verschillende producten geschreven die je kunt customizen. We zetten er een aantal nog eens voor je op een rij.

Lees verder
Sign Language Coffeebar

In gebarentaal een bakje koffie bestellen

Leer bezoekers in gebarentaal koffie bestellen met de Sign Language Coffeebar. En als je dit inzet, help je doven en slechthorenden ook nog eens aan werk.

Lees verder
Intelligente vloeren

Intelligente vloeren tracken real-time jouw bezoekers

Combineer technologie en vloeren en je hebt een geweldig systeem om real-time eventbezoekers te tracken. Intelligente vloeren zijn bijvoorbeeld ideaal voor flow-management.

Lees verder

Plaats een reactie