Lancering 3D-projectiedecor bij NBC Congrescentrum

26 januari 2016

Vorige week was ik bij de NBC Experience. Een evenement voor alle relaties van het NBC Congrescentrum. Het hoogtepunt? De lancering van het 3D-projectiedecor. 

In de zaal stond op het podium hele grote schermen (28 meter breed) die eenvoudig blauwe animaties vertoonden. Mooi, maar verder niets speciaals dacht ik op dat moment nog. Geen idee wat er vervolgens zou gebeuren…

DSC_0136

Na een kort openingswoordje werd de 3D-projectie gestart en dat zag er echt super uit! Het is eigenlijk videomapping, maar door de hoeken in het scherm, krijgt het een extra 3D-effect.

DSC_0142

Dit decor dat het NBC Congrescentrum samen met Hulskamp heeft ontwikkeld, staat standaard in hun grootste zaal opgesteld.

De mogelijkheden

Zoals je in deze video kunt zien, zijn er een aantal handige mogelijkheden. Naast een aantal standaardprojecties waar je uit kunt kiezen, zoals een skyline of grafieken, kun je ook je eigen projectie laten ontwerpen. Zo lieten ze voorbeelden zien van hoe een (event)logo volledig werd omgezet in een projectie in dezelfde kleuren.

Wat ook handig is, is dat je bijvoorbeeld video’s of de slides op de projectie (de linker en rechter) kan laten verschijnen. Daarnaast kan de spreker ook ter plekke op een schermpje schrijven dat direct op de projectie wordt vertoond.

3dprojectie_nbc_collage

Kijk voor meer informatie op nbccongrescentrum.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Gadgets & Producten

Houten pop-up bankjes met verwarmde kussentjes

Op Festivak kwam ik eens deze bankjes tegen. Ze zien er niet alleen leuk uit, maar de kussentjes warmen op zodra je er op gaat zitten. Je kunt ze dus het hele jaar inzetten op jouw evenement!

Lees verder
Bitterballen voor evenement
Eten & Drinken

Bitterballen: oer-Hollandse guilty pleasure

Bitterballen. Ja daar gaan we echt een heel blog aan wijden, want een oer-Hollandse bitterbal is altijd welkom op een evenement. Een succes, ongeacht doelgroep, thema of locatie.

Lees verder
Gadgets & Producten

Dit fotohokje maakt GIFjes!

Volgens mij raken we nog niet uitgekeken op fotohokjes. Als je toch wat anders wilt inzetten op je evenement, huur dan een hokje dat GIFjes maakt. 

Lees verder

Een reactie plaatsen