Lancering 3D-projectiedecor bij NBC Congrescentrum

26 januari 2016

Vorige week was ik bij de NBC Experience. Een evenement voor alle relaties van het NBC Congrescentrum. Het hoogtepunt? De lancering van het 3D-projectiedecor. 

In de zaal stond op het podium hele grote schermen (28 meter breed) die eenvoudig blauwe animaties vertoonden. Mooi, maar verder niets speciaals dacht ik op dat moment nog. Geen idee wat er vervolgens zou gebeuren…

DSC_0136

Na een kort openingswoordje werd de 3D-projectie gestart en dat zag er echt super uit! Het is eigenlijk videomapping, maar door de hoeken in het scherm, krijgt het een extra 3D-effect.

DSC_0142

Dit decor dat het NBC Congrescentrum samen met Hulskamp heeft ontwikkeld, staat standaard in hun grootste zaal opgesteld.

De mogelijkheden

Zoals je in deze video kunt zien, zijn er een aantal handige mogelijkheden. Naast een aantal standaardprojecties waar je uit kunt kiezen, zoals een skyline of grafieken, kun je ook je eigen projectie laten ontwerpen. Zo lieten ze voorbeelden zien van hoe een (event)logo volledig werd omgezet in een projectie in dezelfde kleuren.

Wat ook handig is, is dat je bijvoorbeeld video’s of de slides op de projectie (de linker en rechter) kan laten verschijnen. Daarnaast kan de spreker ook ter plekke op een schermpje schrijven dat direct op de projectie wordt vertoond.

3dprojectie_nbc_collage

Kijk voor meer informatie op nbccongrescentrum.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Slap-on zonnebril

De slap-on zonnebril, één om nooit meer te vergeten!

Organiseer jij binnenkort een (zomers) evenement en ben je op zoek naar een geschikte give-away? Wat dacht je van een slap-on zonnebril?

Lees verder
Chefpops Lolly

Chefpops lolly’s: een smaakfeestje!

Handgemaakte lolly’s met mooie, eerlijke ingrediënten die zoveel mogelijk afkomstig zijn van duurzame teelt. Een klein luxe smaakfeestje en een onthaast momentje voor jouw gasten (of voor jezelf!).

Lees verder
Goodiebag cadeautafel

Geen goodiebag maar een cadeautafel

Vorige week was ik bij het 35-jarig jubileumfeest van Aristo in Amsterdam. Een leuke avond waarbij één onderdeel eruit sprong: er was een goodiekamer! 

Lees verder

Een reactie plaatsen