Lancering 4K-projectiescherm bij het NBC Congrescentrum

7 oktober 2016

Het NBC Congrescentrum heeft een nieuw technologisch hoogstandje neergezet: een 4K-projectie en decor in een hun grootste hallen. 

Van 3D naar 4K

Begin dit jaar lanceerden ze al de 3D-projectie in een andere grote ruimte. Ik was bij de opening hiervan en ik vond het geweldig. Het scherm werd goed ontvangen en smaakte naar meer. Nu zijn ze de eerste locatie in Nederland met een 4K-projectiemogelijkheden. Het beeld is 4x scherper dan HD en daarmee het hoogst haalbare. Dus ook de mensen die achter in de zaal zitten, zien haarscherp beeld.

De ultieme event experience

Dankzij dit projectiescherm en het bijbehorende decor kun je mooie en haarscherpe content op het 24 meter brede scherm projecteren. Zo’n beleving overbrengen in video is lastig, maar om je toch een idee te geven hieronder een voorbeeld van wat je ermee kunt.

Op het scherm kun je allerlei content projecteren; livestreaming, op maat gemaakte achtergronden, videomapping of ook gewoon een simpele 4:3 Powerpoint-presentatie.

Kijk voor meer informatie op nbccongrescentrum.nl.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Mobiele escape room

Een teambuildings spel voor grote groepen

Op zoek naar iets gaafs voor een teambuildingsdag met een grote groep? De Toolbox Experience kun je spelen op elke locatie tot wel 1.000 personen. Een spel dat spannend blijft voor elke deelnemer tot het eind.

Lees verder

Laat jouw logo printen als pannenkoek

Dankzij 3D-voedselprinters kun je pannenkoeken laten printen in de vorm van jouw logo of een afbeelding. Lekker en innovatief!

Lees verder

Deel Tony Chocolonely uit met je eigen wikkel

Tony Chocolonely is razend populair. Een leuker (en lekkere) weggever dus! Je kunt je eigen wikkel ontwerpen, zodat het aansluit bij je evenement.

Lees verder

Plaats een reactie