Lancering 4K-projectiescherm bij het NBC Congrescentrum

7 oktober 2016

Het NBC Congrescentrum heeft een nieuw technologisch hoogstandje neergezet: een 4K-projectie en decor in een hun grootste hallen. 

Van 3D naar 4K

Begin dit jaar lanceerden ze al de 3D-projectie in een andere grote ruimte. Ik was bij de opening hiervan en ik vond het geweldig. Het scherm werd goed ontvangen en smaakte naar meer. Nu zijn ze de eerste locatie in Nederland met een 4K-projectiemogelijkheden. Het beeld is 4x scherper dan HD en daarmee het hoogst haalbare. Dus ook de mensen die achter in de zaal zitten, zien haarscherp beeld.

De ultieme event experience

Dankzij dit projectiescherm en het bijbehorende decor kun je mooie en haarscherpe content op het 24 meter brede scherm projecteren. Zo’n beleving overbrengen in video is lastig, maar om je toch een idee te geven hieronder een voorbeeld van wat je ermee kunt.

Op het scherm kun je allerlei content projecteren; livestreaming, op maat gemaakte achtergronden, videomapping of ook gewoon een simpele 4:3 Powerpoint-presentatie.

Kijk voor meer informatie op nbccongrescentrum.nl.

 

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Kletskassa op netwerkborrels

De Kletskassa op netwerkborrels

Onlangs is er een Kletskassa geopend bij een supermarkt. Een plekje waar klanten even rustig een praatje mogen maken. Zoiets lijkt me ook nuttig voor netwerkborrels.

Lees verder

Fidget Cube: voor mensen die altijd met iets willen spelen

Een nieuwe variant op de stressbal is deze kubus. Niet alleen de vorm is anders, het heeft ook veel knopjes. 

Lees verder
Servies natuurlijke grondstoffen

Servies van natuurlijke grondstoffen

Duurzaamheid is een steeds groter wordende trend bij het organiseren van evenementen. Zo ook het gebruik van biologisch afbreekbare of herbruikbare producten. Op EventSummit vond ik een duurzaam merk.

Lees verder

Een reactie plaatsen