Laser graffiti laat je merk stralen

9 maart 2017

Graffiti voor en door professionals. Niet met een spuitbus maar met een laserpen. Speciaal voor evenementen én guerrilla marketing. Een nieuwe vorm van buitenreclame die uniek is in de Benelux.

Bij graffiti denken we steeds vaker aan kunst. Een groot voorbeeld hiervan is Banksy, de immens populaire Britse kunstenaar die over de hele wereld straatjes en steegjes voorziet van de mooiste graffiti. Het team achter Graffitinetwerk gaat nog een stapje verder en ontwikkelde de techniek voor de laser graffiti. Met een laserpen ontwerpen zij bijzondere live straatkunst tijdens je evenement.

Zowel tijdelijk als permanent

Het enige wat de kunstenaar nodig heeft is een ondergrond om op te werken. Gebouwen en andere objecten worden canvassen die live ‘beschildert’ kunnen worden. Ideaal als onderdeel van een voorstelling of presentatie. Via vormen en teksten komt je boodschap tot leven. Interactie met het publiek is zelfs ook mogelijk. Samen met begeleiders kunnen bezoekers zelf aan de slag met ontwerpen.

Een gebouw of object permanent voorzien van lasergraffiti behoort ook tot de mogelijkheden. Met laser- en logoprojecties worden reclame-uitingen zichtbaar in het donker. Met een heel spectrum aan kleuren zorgt Graffitinetwerk dat elke afbeelding en logo herkenbaar wordt geprojecteerd.

Naast laser graffiti heeft Graffitinetwerk nog veel meer unieke methodes voor opvallende merkactivatie. Kijk voor meer informatie op graffitinetwerk.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

Mobiel theater De Klaagmuur geeft live commentaar

Deze twee oude mannetjes geven live commentaar en brengen daarmee een glimlach op het gezicht van jouw eventbezoeker.

Lees verder
Circulaire tassen

Vlog: Circulaire tassen van gebruikte banners

Vind je het ook zo frustrerend als je doeken en pop-up banners na een evenement moet weggooien? Dat is niet meer nodig. Je kunt er tassen van laten maken!

Lees verder
Pop-up vergaderruimte

Een pop-up vergaderruimte voor je evenement

Een stijlvolle pop-up vergaderruimte of werkplek voor op je evenement. Ideaal als je mensen in groepjes wat wilt laten uitwerken. Of gebruik het als kantoortje voor de crew.

Lees verder

Een reactie plaatsen