Laser graffiti laat je merk stralen

9 maart 2017

Graffiti voor en door professionals. Niet met een spuitbus maar met een laserpen. Speciaal voor evenementen én guerrilla marketing. Een nieuwe vorm van buitenreclame die uniek is in de Benelux.

Bij graffiti denken we steeds vaker aan kunst. Een groot voorbeeld hiervan is Banksy, de immens populaire Britse kunstenaar die over de hele wereld straatjes en steegjes voorziet van de mooiste graffiti. Het team achter Graffitinetwerk gaat nog een stapje verder en ontwikkelde de techniek voor de laser graffiti. Met een laserpen ontwerpen zij bijzondere live straatkunst tijdens je evenement.

Zowel tijdelijk als permanent

Het enige wat de kunstenaar nodig heeft is een ondergrond om op te werken. Gebouwen en andere objecten worden canvassen die live ‘beschildert’ kunnen worden. Ideaal als onderdeel van een voorstelling of presentatie. Via vormen en teksten komt je boodschap tot leven. Interactie met het publiek is zelfs ook mogelijk. Samen met begeleiders kunnen bezoekers zelf aan de slag met ontwerpen.

Een gebouw of object permanent voorzien van lasergraffiti behoort ook tot de mogelijkheden. Met laser- en logoprojecties worden reclame-uitingen zichtbaar in het donker. Met een heel spectrum aan kleuren zorgt Graffitinetwerk dat elke afbeelding en logo herkenbaar wordt geprojecteerd.

Naast laser graffiti heeft Graffitinetwerk nog veel meer unieke methodes voor opvallende merkactivatie. Kijk voor meer informatie op graffitinetwerk.nl.

Inspireer anderen en deel dit idee

Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Misschien vind je dit ook interessant

De Wasman
Organisatie

Schonen handen dankzij de Wasman

Schone handen en een kort wasritueeltje, midden op een evenement. Dat kan met de mobiele wasbak van de Wasman.

Lees verder
Goodiebag cadeautafel
Organisatie

Geen goodiebag maar een cadeautafel

Vorige week was ik bij het 35-jarig jubileumfeest van Aristo in Amsterdam. Een leuke avond waarbij één onderdeel eruit sprong: er was een goodiekamer! 

Lees verder
VR pod Sensiks
Entertainment

Stap in een andere wereld met de VR-cabine

Eigenlijk is het geen VR-cabine, maar een belevingscabine. Waar VR een onderdeel van is. De cabine zorgt ervoor dat je je in een andere wereld waant door meerdere zintuigen te prikkelen!

Lees verder

Een reactie plaatsen